5 tapaa saada parisuhde hehkumaan lämpöä

10.12.2014 14:58 - Reija Saarinen

Parisuhde on kahden kauppa. Kun molemmat tekevät kaikkensa suhteen eteen, sillä on hyvät mahdollisuudet toimia erinomaisesti.  

Parisuhde on sellainen asia, että sitä pitää helliä ja hoivata, jotta se pysyy kunnossa. Juuri sen vuoksi se vaatii sitoutumista molemmilta osapuolilta. Alla muutamia muistisääntöjä, joiden avulla suhde voi varmasti paremmin.

1. Kerro, että ajattelet

Parisuhteessa mikään ei ole sen ihanampaa kuin tieto siitä, että toinen ajattelee. Pitäkää siis huoli siitä, että kerrotte myös kaipauksenne. Piristäkää siis toistenne päivää suloisella tekstiviestillä, näin rakkaasi tietää että olet häntä ajatellut.

2. Keskity

Kun vietätte aikaa yhdessä, keskity siihen. Ole mukana hetkessä äläkä anna  muiden ajatusten tai tekojen tulla teidän kahden väliin.

3. Ole utelias

Ole kiinnostunut kumppanistasi ja hänen haaveistaan ja unelmistaan. Älä koskaan kerro vain itsestäsi, vaan ole aina innokas kuulemaan myös hänen ajatuksiaan. keskustelu ja yleinen ystävällisyys ovat suunnattoman tärkeässä roolissa onnellisessa suhteessa.

4. Ajattele toisin

Jos syystä tai toisesta, ette voi viettää kaikkea aikaa yhdessä, yritä ajatelle positiivisesti. Pieni välimatka ja kaipaus tekevät suhteelle hyvää.

5. Älä ole itsepäinen

Suhteessa tarvitaan kompromisseja. Kuuntele siis kultaasi ja hänen ehdotuksiaan. Parisuhden nimittäin on sitä, kuuntelemista ja yhteisen päätösten tekemistä.

Lähde: Glamour


Kerroimme äskettäin huvittavasta uutisesta, jossa nainen lietsoi miehensä kanssa riitaa herkkukarkeista. Miehen vastaus ei jätä taatusti ketään kylmäksi. Katso se täältä.

Kilpailut

Uusimmat