65-vuotias isoäiti synnytti neloset etuajassa: "Vauvat näyttävät pieniltä nukeilta"

27.05.2015 10:29 - Anna Hopi

Saksalainen Annegret Raunigk on herännyt maailman huomion synnyttämällä neloset varsin varttuneessa iässä.

Lapset, joita nainen kutsuu haavoittuviksi nukeiksi, syntyivät 14 viikkoa etuajassa. Neljää keskosta pidetään tällä hetkellä keskoskaapissa. Alle kilon painoiset pikkuiset ovat saaneet Annegret Raunigkin liikuttumaan.

- Kaikki vauvat näyttävät kuin pieniltä, haavoittuvilta nukeilta. He ovat niin pieniä, että minun pitää opetella pitelemään heitä kunnolla. Olen kunnossa ja pystyn lähtemään pian sairaalasta, kertoi tuore äiti Saksan RTL TV-kanavalle.

Naisella on entuudestaan 13 lasta, jotka ovat saaneet alkunsa viiden eri isän kanssa, ja seitsemän lastenlasta. Annegret Raunigk on tehnyt elämänsä kielten opettajana. Tällä hetkellä hänet tunnetaan vanhimpana äitinä, joka on synnyttänyt neloset.

Vastasyntynyt tytär Neeta joutui operaatioon tiistaina, mutt voi hyvin. Raunigkin mukaan pienokaisessa oli tahtonaisen elkeitä. Muut lapsetkin ovat saaneet kutsumanimen äidiltään. He ovat Bence, Dries ja Fjonn.

Lääkärit ovat varoittaneet, että vaikka lapset selviäisivätkin, heillä voi olla ongelmia terveytensä kanssa. Raunigkia on myös kritisoitu liian vanhaksi hankkimaan lapsia.

- Jokaisen pitää tehdä tämä päätös itse, eikä kuunnella muiden mielipiteitä.

Lähde: Daily Mail.

 

Lue myös: Suomalaislasten tekemät piirrokset ovat suututtaneet erään talon asukkaan. Vesiliukoisten väriliitujen käyttäminen katupiirroksissa ja siitä seurannut valitus herätti sosiaalisessa mediassa huomiota!

Kilpailut

Uusimmat