7 hyvää syytä välttää suupalttia: Ujo mies on parempi kumppaniehdokas!

14.11.2014 16:47 - Anna Hopi

Moni nainen saattaa kiinnittää ensi-istumalta huomion äänekkääseen mieheen. Silti tämän vieressä istuva hiljaisempi kaveri saattaa kaikesta huolimatta olla parempaa suhdemateriaalia.

Useimmat naiset haluavat seurustella mieluummin itsevarmojen miesten kanssa, sillä tämä luonteenpiirre viestii heille turvallisuudesta ja luotettavuudesta. Itsestään meteliä pitävän miehen deittailu voi kuitenkin joskus olla yllättävän ongelmallista ja haastavaa.

Amerikanki-sivusto listasi seitsemän syytä sille, miksi ujojen miesten kanssa seurustelu on parempi vaihtoehto.

1. He eivät dominoi keskustelua

Joskus itsevarmat miehet saattavat pälättää tauotta ja haluavat ilmaista mielipiteensä jokaiseen asiaan. Ujon miehen kanssa voi luottaa siihen, että saa myös itse suunvuoron.

2. He ovat aidompia

Ujot miehet voivat usein olla itsevarmoja miehiä aidompia, sillä itsestään kovaa ääntä pitävät käyttäytyvät joskus pinnallisesti. Hiljaisemmat ihmiset sanovat luotetussa seurassa todennäköisemmin, mitä oikeasti ajattelevat.

3. Haasteellisuus

Ulospäinsuuntautuneemmat jakavat tunteensa ja ajatuksensa nopeammin uusien kultiensa kanssa. Hiljaisen miehen puhumaan saamiseksi täytyy tehdä enemmän töitä, mutta toisaalta tämä haasteellisuus tuo uutta särmää suhteeseen.

4. He ovat vähemmän uhkaavia

Miehen itsevarmuuden on todettu vetoavan naisiin, mutta monet myös kokevat olonsa epämukavaksi liian itsetietoisen kumppanin rinnalla. Aremmat miehet eivät siksi ole naisten silmissä yhtä pelottavia ja ovat myös mahtavaa aviomiesmateriaalia.

5. He ovat hyviä kuuntelijoita

Hiljaiset miehet kuuntelevat mielellään kultansa ajatuksia, eivätkä yritä kontrolloida keskustelua. He ovat hetkessä läsnä ja muistavat kaiken, jonka heidän rakkaansa sanoo.

6. Heidät saa punastumaan helpommin

Oma itsevarmuus kasvaa, kun huomaa saavansa miehen silminnähden häkeltymään pienestäkin flirtistä. Muiden miesten kanssa ei voi olla yhtä varma siitä, että hurmausyritykset toimivat.

7. He eivät petä

On todettu, että itsevarmat miehet ovat useammin uskottomia ja pettävät todennäköisemmin kumppaniaan. Ujot miehet ovat lojaalimpia.

Lähde: Amerikanki



Kysyimme laulaja Juha Metsäperältä, miksi suomalainen mies ei puhu? Artistilla oli kiinnostava vastaus asiaan. Lue se täältä.

Kilpailut

Uusimmat