8 syytä, miksi pitkänhuiskea mies vie sydämesi

15.11.2015 15:13 - Reetta Haverinen

Pitkä mies on raamikas, mutta myös kätevä monessa askareessa.

Monet, jotka seurustelevat lähes parimetrisen miehen kanssa tietävät, miltä tuntuu, kun kumppania halatessa kasvot osuvat tämän olkapään sijaan hänen rintakehäänsä. Vaikka välillä oman kullan pituus voi pänniä, esimerkiksi silloin, kun hänen jättimäiset kenkänsä valtaavat eteisenlattian, on pitkävartisen kumppanin kanssa eläminen silti varsin ihanaa. Alta löydät listan seikoista, joiden vuoksi pitkien miesten deittailu todellakin kannattaa:

1. Hän on erinomainen valokuvien ottaja

Sinun ei tarvitse kiivetä jakkaralle tai kurotella käsilläsi yläilmoihin saadaksesi onnistuneen valokuvan. Kumppanisi saa napsaistua helposti upean otoksen erinomaisesta kuvakulmasta, vieläpä varsin vaivattomasti.

2. Voit pitää korkokenkiä huoletta

Monet naiset eivät pidä kumppaniensa seurassa korkokenkiä, koska eivät tahdo olla kultaansa pidempiä. Tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole, jos oma miesystävä on lähes parimetrinen!

3. Hän voi aina kertoa, milloin juurikasvusi kaipaa väriä

Kumppanisi huomaa taatusti ensimmäisenä, jos hiusvärisi kaipaa päivitystä. On myös päivänselvää, että hän myös huomaa, jos päänahkasi uhkaa hilseillä!

4. Et koskaan kadota häntä ihmisvilinässä

Sinun on helppo bongata poikaystäväsi niin festareialueella kuin ostoskeskuksessakin hänen pitkän vartensa ansiosta.

5. Voit hukuttautua hänen huppareidensa sisään

Kun pujautat päälle kumppanisi t-paidan tai hupparin, ne ylettävät sinua polviin asti – mikä erinomainen koti- tai uniasu!

6. Hän vaihtaa vaivattomasti palaneet lamput

Ei enää tuolilla kiikkumista – pitkät miehet vaihtavat palaneet valaisimet hetkessä uusiin.

7. Sinun ei tarvitse kurotella ylähyllyille

Kaupassa asioidessanne kumppanisi poimii vaivattomasti ylähyllyjen perimmäisetkin tuotteet. Kotonasi taas hyödyt kumppanisi pituudesta aina, kun sinun täytyy etsiä yläkomeroista milloin kumisaappaita, milloin joulukoristeita.

8. Hän on turvallinen

Sinun ei tarvitse koskaan pelätä kaupungilla kumppanisi seurassa. Hänelle vain harva uskaltaa ryttyillä.


Kilpailut

Uusimmat