9 tapaa, jolla saat miehen rakastumaan sinuun

24.03.2015 21:22 - Anna Hopi

Harva nainen tietää, että on olemassa taikakaava, jolla miehen voi saada rakastumaan itseensä.

1. Mies haluaa naisen, joka hyväksyy hänet ja arvostaa hänen miehuuttaan. Säteile siis omaa naiseuttasi ja ihaile hänen miehistä voimaansa ja järkkymättömyyttään.

2. Älä kohtele miestä jonain korjauskohteena, vaan hyväksy hänet sellaisenaan kuin hän on juuri nyt.

3. Mies osaa luonnostaan suojella ja tehdä asioita, joista nainen tulee onnelliseksi. Ole kiitollinen hänelle näistä asioista.

4. Naisen kauneus ja hyvyys viehättää miestä, ja hän haluaa osansa naisen huolenpidosta ja hoivasta.

5. Mies haluaa tehdä sinut onnelliseksi ja miellyttää sinua äärimmäisyyksiin asti.  Kun olet onnellinen, hän ottaa osan kunniasta itselleen ja säteilee itsekin tyytyväisyyttä.

6. Mies arvostaa kunnian käsitettä. Pidä siis hänen puoltaan aina ja joka paikassa. Jotta mies sitoutuisi, hänen pitää kokea, että olet osa hänen tiimiään.

7. Mies arvostaa itsenäisyyttään ja haluaa naiseltaan samaa. Ole siis itsesi herratar.

8. Mies ei salli itsensä menettää unelmiensa naista toiselle miehelle, vaan tekee siirtonsa, kun näkee, että sinulla on vientiä.

9. Yksi osa suhteen mystiikkaa on tuo sielunkumppanuus-asia, joka vain on olemassa tai sitten ei. Kun miehestä tuntuu, että nainen on hänen toinen puoliskonsa, rakkaus syttyy vääjäämättömästi.

Lähde: Your Tango.

 

 

Kaipaatko rakastumista? Elämästä voi nauttia myös muulla tavalla, ja onnellisena vetää helpommin unelmakumppanin puoleensa! Lue täältä 44 vinkkiä.

Kilpailut

Uusimmat