Äiti stailasi tyttärensä - huikea lopputulos!

17.11.2015 11:08 - Anna Hopi

Erin La Rosa antoi glitteriä rakastavan Sheila-äitinsä kerrankin päättää, mitä hän pukee päälleen.

Buzzfeedin toimittaja Erin La Rosa on nainen, joka haluaa pukeutua mahdollisimman rennosti, mukavasti ja jos hänen äidiltään Sheilalta kysytään - huomaamattomasti. Glitteriä ja glamouria rakastava äiti on jo pitkään halunnut stailata tyttärensä vaatekaapin uuteen uskoon.

Nyt tästä unelmasta tehtiin totta ja lopputulos oli huikaiseva. Erin muuttui harmaasta hiirulaisesta sähäkäksi ilmestykseksi.

- Äitini on sankari. Hän on kaunis, älykäs ja antaa hyviä neuvoja. Annoin hänen muuttaa tyylini miksi tahansa. Minun tehtävänäni oli päättää sen jälkeen, pidinkö enmmän hänen valinnoistaan vai vanhasta tyylistäni, kertoo Erin Buzzfeedin sivuilla.

- Meillä on todella erilaiset maut pukeutumisessa ja meikissä. Olin todella hermostunut siitä, että hän meikkasi minbut. Äiti rakastaa käyttää erilaisia meikkituotteita. Hän yrittää aina laittaa minulle kotona lisää poskipunaa.

Sheila-äiti valitsi Erinin kaapista siellä jo olevia vaatteita, joista monet olivat hänen ostamiaan. Niitä Erin ei ollut käyttänyt kertaakaan. Katso lopputulos täältä ja alta.

 

Lähde: Buzzfeed.

Kilpailut

Uusimmat