Ällöttävimmät asiat, joita kumppani on tehnyt - näille kalpenevat pierujututkin

14.01.2016 08:28 - Emma Ylistalo

Jokaisen kumppanilla on joku ällöttävä tapa.

Vaikka olisimme olleet kuinka pitkään yhdessä kumppanimme kanssa, saatamme silti kaivata, että hän pitäisi osan asioista vain itsellään - kuten esimerkiksi oksettavat tavat. Joskus kuitenkin suhteessa tulee eteen se vaihe, kun näemme toisesta senkin puolen.

Women's Health -sivusto kokosi yhteen ällöttäviä asioita, joita ihmiset ovat nähneet kumppaninsa tekevän. Kysyimme tämän lisäksi samaa suomalaisnaisilta. Lue tarinat, joissa ihmiset paljastavat kumppaninsa etovimmat tavat.

"Olin kerran suihkussa poikaystäväni kanssa, kun hän alkoi pissata. Ilman varoitusta tai mitään. Minua asia ällötti, sillä jos hän tekee sitä minun ollessa suihkussa hänen kanssaan, hän tekee sitä varmasti myös yksin. Ja suihkumme on kylpyammeessa, jossa minä tykkään ottaa kylpyjä! Hän lupasi minulle lopettaa tapansa, mutta kuka tietää? "

"Olen nähnyt poikaystäväni kaivavan nenäänsä ja syövän räkäänsä useita kertoja. En ymmärrä tämän asian viehätystä."

"Minä ja mieheni valmistauduimme yhtenä aamuna lähtemään töihin samoihin aikoihin, joten olimme kylpyhuoneessa yhtä aikaa. Huomasin, että hänellä on tapana puristella finnejään ja vieläpä niin, että niiden sisältämä mömmö lensi peiliin. Se sai minut kakomaan."

"Muistan erään entisen poikaystäväni seksin jälkeen siivonneen sotkut peitolla!!!"

"Seurustelin pojan kanssa, jonka henki haisi erityisen pahalle. Kun lopulta otin asian puheeksi, syy selvisi. Hän oli jääkiekkoilija, jonka molemmat etuhampaat oli jouduttu tekemään uusiksi. Koska etuhampaat eivät olleet "aidot", hän oli päätellyt, ettei niitä tarvitse enää pestä. "

"Poikaystävälläni on tapana keksiä pieruilleen nimiä, kuten esimerkiksi "hiipivä saksalainen". Muutenkin hänen täytyy tehdä asiasta aina suuri numero ja hän kertoo erittäin kuvainnollisesti, miltä jokainen pieru tuntuu. Itse olen näissä asioissa hyvin estynyt, joten tunnen oloni vaivaantuneeksi."

"Entistä tyttöystävääni ei ollut lapsena opetettu siihen, että aivastaessa kuuluu laittaa käsi suun eteen. Minua ällötti se, että hän saattoi aivastaa esimerkiksi keittiössä kuivumassa olevien astioiden päälle. Hän taas koki ällöttäväksi sen, että käsi olisi likastunut. Tämä aiheutti meille monta riitaa."

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat