Anna Abreu innoissaan suomenkielisestä levystä - kuuntele uusi Ayo-single

18.09.2015 13:04 - Anna Hopi

Laulajatar Anna Abreun Ayo-single on tähdelle maaginen biisi.

Kesän ajan ensimmäistä suomenkielistä albumiaan työstänyt Anna Abreu julkaisi tänään perjantaina uuden singlen. Ayo-kappale on Axel Ehnströmin ja Mikke Vepsäläisen sanoittama ja säveltämä.

- Olen erittäin innoissani uudesta sinkusta ja koko albumista. Levy on monipuolinen, siitä tulee henkilökohtaisempi ja ehkä diipimpi kuin koskaan. Samalla halusin kuitenkin tehdä biisejä, joissa kuuluvat portugalilaiset juureni ja se ilo, jota haluan jakaa ihmisille musan kautta. Ayo on mielestäni maaginen biisi - se hymyilyttää ja itkettää samaan aikaan, Anna kertoo.

Kuuntele kappale täältä.

Anna Abreu suomenkielinen musiikki on otettu loistavasti vastaan. Kesäkuussa julkaistu Bandana-single ylitti pian julkaisunsa jälkeen kultarajan, ja kappale oli useamman viikon putkeen Spotifyn top 10 -listalla.

Anna Abreu pääsi Suomenkielisten biisien makuun Vain elämää -ohjelmassa vuonna 2013. Hänen versionsa kappaleesta Kylmästä lämpimään nousi kauden suosituimmaksi ja se kipusi radioiden soittolistojen kärkeen. Vuonna 2014 Anna vieraili JVG:n Huominen on huomenna -biisillä, joka nousi heti julkaisustaan Spotifyn ykkössijalle. Kappaleen musiikkivideo oli  myös viime vuoden katsotuin kotimainen video YouTubessa. Anna Abreu on myynyt uransa aikana yhteensä lähes 200 000 albumia.

Kilpailut

Uusimmat