Anna: Äidin sairastuminen pelästytti Jenni Pääskysaaren

12.05.2016 11:23 - Anna Hopi

TV-persoona ja kirjailija Jenni Pääskysaari eli viime helmikuussa kiireistä aikaa.  

Naisen täytyi käynnistää uusi TV-projekti ja oikolukea uusinta, jo markkinoilla olevaa kirjaa Poika sinä olet... Lisäksi Jenni Pääskysaaren harteilla lepäsi oma yritys ja kahden televisio-ohjelman promootio. Kaiken keskellä juontajan äiti sairastui.

Äiti oli tuttu ja läheinen henkilö, johon Pääskysaari saattoi aina turvautua tarvitessaan apua kodin arjen pyörityksessä. Äidin sairaus oli vakava ja hän joutui käymään läpi useita leikkauksia.

- Äidin sairastaessa pakka meni uusiksi. Jonkin aikaa jouduimme elämään epätietoisuudessa: oliko tämä nyt tässä? Ajellessani iltaisin sairaalaan itkin ja luukutin autostereoista turvamusiikkia: Led Zeppeliniä ja Van Morrisonia, kertoi Jenni Pääskysaari Anna-lehden haastattelussa.

Juontajan onneksi äiti toipui. Sen ansiosta Jenni Pääskysaari sai kuitenkin esimakua siitä, että jonain päivänä huolehtijan ja huolehdittavan osat vaihtuvat. Jossain kohtaa tulisi se päivä, jolloin hän joutuisi pitämään huolta äidistään, kuten tämä on huolehtinut aikoinaan hänestä.

Lähde: Anna.

Kilpailut

Uusimmat