Anna: Jonne Aaron putosi pohjalle, kun pitkäaikainen elämänkumppani jätti

31.10.2014 18:09 - Anna Hopi

Laulaja Jonne Aaronin tuore Risteyksessä-levy kertoo menetetystä rakkaudesta. Sen ainekset tulivat elävästä elämästä ja siitä, kun entinen rakastettu jätti tähden.

Jonne Aaron joutui kokemaan hylätyksi tulemisen tunteen, kun pitkä suhde päättyi. Laulaja istui olohuoneessa säveltämässä, kun avovaimo kertoi löytäneensä oman kämpän.

- En ollut uskoa korviani, kun hän kertoi jättävänsä minut. Ajattelin, että mitä tämä nyt on, mutta uskottava se oli, kun toinen muutti pois. Olimme olleet yhdessä yhdeksän vuotta, kertoi Jonne Aaron Anna-lehdelle.

Eron jälkeen mies tajusi, että avovaimo oli yrittänyt kertoa jo pitkään, ettei suhteessa ollut kaikki hyvin. Hän kävi eron jälkeen läpi vihan ja katkeruuden tunteita - mietti, kelpaako tällainen mies mihinkään.

Parisuhteen loppuminen ajoi Aaronin ryyppyretkille. Hän kävi lähellä reunaa ja kertoi kuulleensa hälytyskellojen kilinää välillä. Pysähdys tuli marraskuun lopussa vuonna 2011, kun Jonnen umpisuoli puhkesi. Hän joutui tulehtuneen leikkaushaavan takia eristyksiin. Sairaalasta päästyään tähti päätti ottaa ryhtiliikkeen elämänsä suhteen.

Lähde: Anna

 

 

Jonne Aaron kertoi käyneensä syvällä Risteyksessä-levyä tehdessään. Mies käsitteli levyllä jopa kuolemaa. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat