Apu: Antti Tuisku kävi vuosia terapiassa läheisriippuvuuden takia

15.05.2015 15:29 - Anna Hopi

Laulaja Antti Tuisku havahtui 25-vuotiaana siihen, että jokaisella tuntui olevan hänestä mielipide.

Poptähti sai ystäviltä kehoituksia lähteä puhumaan ammattiauttajille epävarmuuksistaan ja ongelmistaan. Jälkeenpäin Antti Tuisku arvelee poteneensa läheisriippuvuutta.

- Tukeuduin vanhempiini. Minulla piti olla koko ajan joku ihminen lähelläni. Pelkäsin olla yksin ja minuun iski myös kamala menettämisen pelko. Se liittyi myös uraan ja asemaan. Monet parisuhteen alut tyrehtyivät tuona aikana. Silloin muutama läheisempi ystäväni sanoi, että olemme kuulleet nuo ajatuksesi niin monta kertaa, että pitäisikö sinun mennä johonkin juttelemaan, kertoi Tuisku Apu-lehdelle.

Terapia auttoi tähteä tajuamaan, miten tärkeä asia menestyminen oli hänelle ollut. Ennen Idolsia tähti ei ollut päästänyt itseään esiintymään koulukiusaamisen takia. Tuisku näkee itsensä edelleen ihmisenä, jonka on pakko korostaa omaa erilaisuuttaan. Se näkyy artistiurassa.

- En ole koskaan mahtunut mihinkään muottiin. Se helppous tässä työssä on, että saan tehdä omaa juttuani.

Tuisku lopetti terapian pari vuotta sitten ja on halunnut uudistaa itseään monin tavoin.

Peto on irti -kappaleellaan Tuisku on luonut nahkansa ja esitellyt suuremmalle yleisölle Peto-Antin, jonka fanit ovat tienneet alkuajoista lähtien. Katso yli miljoona katselukertaa kerännyt ja kohua herättänyt musiikkivideo täältä.

 

Lähde: Apu.

Kilpailut

Uusimmat