Apu: Pete Parkkonen paljasti salaisuutensa TTK-finaaliin!

21.11.2014 12:10 - Elina Jokela

Pete Parkkonen ja Anu Sinisalo selviytyivät finaaliin Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tanssipari paljastaa, mikä on ollut kilpailussa kaikista vaikeinta ja jatkuvatko tanssit vielä finaalin jälkeen.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun finaali nähdään sunnuntaina. Kilpailu on ollut rankka, mutta tiensä finaaliin on valssannut Pete Parkkonen ja Anu Sinisalo. Parkkonen paljasti salaisuutensa, jonka avulla on kirinyt finaaliin.

- Olen yllättänyt itseni joka viikko. Ehkä salaisuuteni on se, että olen halunnut oppia ja jaksanut treenata viikko toisensa jälkeen. Todella monenlaiset ihmiset ovat tulleet sanomaan, että ovat äänestäneet. Palautteista tulee todella hyvä mieli, kommentoi Pete Parkkonen Apu-lehdelle.

Parkkonen kertoi, että omien töiden ja tanssitreenien yhdistäminen on ollut kilpailussa haastavinta. Mies ei kuitenkaan aio lopettaa tanssimista finaaliin, vaan aikoo jatkaa sitä jossain muodossa kerran viikossa.

Pete Parkkosen tanssipari Anu Sinisalo aikoo myös jatkaa tanssiharrastusta finaalin jälkeen. Naisen mukaan se tuo iloa arkeen ja puhdistaa mieltä ja kehoa. Hän vinkkasikin, että tanssin pyörteistä voi nauttia vaikka omassa olohuoneessa.

Lähde: Apu

 

Haluatko karistaa liikakilot pois? Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat