Apu: Suvi Teräsniska paneutuu keikkatauolla vauvanhoitoon ja vapaaehtoistyöhön

07.11.2014 13:17 - Anna Hopi

Esikoistaan odottava Suvi Teräsniska toivoo olevansa lapselleen yhtä hyvä kurinpitäjä kuin mitä sai kokea omassa lapsuudessaan äidiltään.

Laulajatar Suvi Teräsniska koki kesähelteillä etovaa oloa, jonka syy selvisi raskaustestin jälkeen. Tähti meni kesällä naimisiin miehensä Simo Aallon kanssa. Joulun jälkeen on edessä ainakin vuoden mittainen keikkatauko, jonka aikana hän saa kokea äitiyden ihmeen.

Tähti toteuttaa samalla haaveensa vanhusten ystävätoimintaan liittymisestä. Hän on aina kokenut vanhat ihmiset ja heidän elämänkokemuksensa kiitollisena asiana. Hänellä ei ole vielä vanhusystävää, mutta Teräsniska aikoo keskittyä asiaan tauon aikana.

25-vuotiaalla julkisuuden henkilöllä on itselläänkin ikäisekseen fiksuja ja syvällisiä ajatuksia. Hän kokee läheistä yhteyttä sukulaisiinsa ja odottaa kovasti pääsevänsä kokemaan äitiyden ilon ja vastuun.

- Toivon, että minulla olisi kasvattajana sama hyvä auktoriteetti kuin äidilläni. Äiti piti meille tiukkaa kuria, eikä hänelle sanottu vastaan. Isän pystyi kiertämään pikkusormen ympärille, mutta äidiltä oli turha mankua toista kertaa, pääsenkö kaverille yökylään, kertoi Suvi Apu-lehdelle.

 

Olli Lindholm kuvaili taannoin Iskelmälle Suvi Teräsniskan häiden tunnelmaa. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat