Asiat, jotka on tärkeämpää sanoa kuin "rakastan sinua" - lue liikuttava lista

18.02.2015 12:05 - Rea Tallgren

Minä rakastan sinua -lauseella kuitataan monta tunnetta, mutta on olemassa myös lauseita, jotka olisi tärkeämpää sanoa - ja ennen kaikkea sisäistää.

"Minä rakastan sinua" on yksi maailman ihanimmista lauseista. Jokainen haluaa olla rakastettu, on se sitten kumppanin tai oman vanhemman tai lapsen toimesta. Mutta miksi rakkaus niin usein satuttaa? Miksi rakkaus monesti päättyy särkyneeseen sydämeen? Miten rakkaus voi loppua?

Näitä kysymyksiä bloggaaja Natasha Graig pohtii koskettavassa kirjoituksessaan. Hänen mukaansa on olemassa kuusi sellaista lausetta, jotka olisi tärkeämpää sanoa - tai ennen kaikkea sisäistää - kuin rakkaudentunnustus.

Suomensimme liikuttavat lauseet alle.

1. "Annan sinulle anteeksi."

Minä tulen antamaan sinulle anteeksi kaiken sen, mitä teet, ja mikä loukkaa minua. Annan anteeksi, kun kiukuttelet nälkäisenä. Annan anteeksi, kun epäilet minua ja annan anteeksi, kun teet virheitä. Annan anteeksi ne tilanteet, kun et tiennyt, mitä olisin tarvinnut etkä osannut antaa sitä minulle.

2 "Teen uhrauksia puolestasi."

Käytän aikaani sinuun. Lupaan olla epäitsekäs takiasi. Valvon rinnallasi, kun et saa nukuttua. Pidän kiinni sinusta, kun olet kipeä ja tarvitset apua. Minä olen sinun rinnallasi silloin, kun kukaan muu ei enää ole. Minun uhrautumiseni ei ole ehdollista, eikä se riipu siitä, voitko sinä hyvin vai huonosti. Niin kauan, kun sinä olet olemassa, uhraudun puolestasi.

3. "Kunnioitan sinua."

Kunnioitan sinua sellaisena kuin olet. Kunnioitan sinua, koska ansaitset sen. Kunnioitan mielipiteitäsi ja otan tunteesi huomioon. Otan huomioon, että sinulla on omat ajatuksesi, omat toiveesi ja omat mielihalusi. Ja nuo sinun toiveesi ovat minulle yhtä tärkeitä kuin ne ovat sinulle.

4. "Minä tuen sinua."

Minä tuen sinun toiveitasi ja unelmiasi. Voit luottaa minuun kaikessa. Minä en ikinä lyö sinua maahan, vaan yritän aina nostaa sinua ylemmäs. Pyrin antamaan sinulle kaiken, mitä tarvitset - niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

5. "Minä suojelen sinua."

Minä suojelen sinua harmilta ja pahuudelta. Minä suojelen ajatusta meistä. En ikinä kohtele sinua alentuvasti. En anna muidenkaan kohdella sinua niin. Minä olen sinun tukiverkkosi, sinun peruskalliosi. Olen aina täällä ja aina tässä sinua varten.

6. "Minä sitoudun sinuun."

Minä en jätä sinua. Minä olen täällä aina - uudestaan ja uudestaan. Minä pidän meidät elämäni ykkösasiana, elämäni tärkeimpänä asiana saada toimimaan. Minä muistelen, mistä lähdimme, arvostan sitä, mitä olemme nyt ja odotan tulevaisuuttamme. Muistutan itseäni päivittäin siitä, että me olemme jotain, jonka haluan olevan ikuista.

Lue myös: Oletko avoin rakkaudelle vuonna 2015? Tee terapeutin luoma testi

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat