Asiat, jotka yhdistävät onnellisia pariskuntia

14.01.2016 10:45 - Reija Saarinen

Onni vaatii arvostusta ja ylläpitoa. 

Onnellinen parisuhde koostuu lukuisista erilaisista asioista. Se mikä kenetkin tekee onnelliseksi, vaihtelee toki ihmisestä riippuen. Siitäkin huolimatta voidaan todeta, että on olemassa muutamia sellaisia asioita, joita on nähtävillä onnellisessa suhteessa. 

1. Onnellisessa suhteessa sanotaan usein sana, kiitos. Se on pieni sana, jolla on suuren suuri merkitys. Se näyttää, että toinen välittää ja rakastaa. Se myös näyttää toiselle, että hänen tekonsa on huomattu ja sille annetaan arvoa. 

2. Onnellisessa suhteessa vietetään aikaa yhdessä. Siis täysin kahdestaan, ilman puhelimia. Päivittäinen 15 minuutin keskittyminen pelkästään omaan suhteeseen ja omaan rakkaaseen tekee ihmeitä myös suhteelle. Silloin tulee juteltua ja avauduttua myös mieltä painavista asioista.

3. Hyvässä suhteessa olevat eivät koskaan poistu kotoa sanomatta lausetta: Rakastan sinua. Se on lause, joka kertoo siitä, että molemmat ovat suhteessa tosissaan ja että riidatkin ovat soviteltavissa. Sano siis lause, vaikka olisitkin kiukkuinen. 

4. Onnellisessa suhteessa ollaan lähekkäin ja kosketellaan. Omaa tilaa tulee olla, mutta läheisyys auttaa myös pariskuntia luomaan entistä paremman yhteyden henkisestikin. 

5. Hyvässä ja onnellisessa suhteessa pariskunnat kehuvat toisiaan ja antavat kohteliaisuuksia. Lauseen ei tarvitse olla suuri, vaan kehua voi vaikka toisen kampausta tai ruokaa. 

6. Hyvässä suhteessa kannustetaan toinen toistaan. Siinä kuunnellaan toisen huolia ja murheita ja ollaan valmiita auttamaan ja antamaan neuvoja.

7. Onnellisessa suhteessa keskitytään positiivisiin asioihin. Stressin ja ikävien asioiden murehtimisen sijaan, siinä ollaan iloisia kaikesta siitä hyvästä mitä elämässä nyt on. 


Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat