Baaritiski yhdisti pappiparin – kirkkoherra Kari Kanala avautuu Anna-lehdelle yllätysisyydestä

29.04.2016 11:42 - Reeta Haataja

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu kirkkoherra Kari Kanala ei osannut edes haaveilla isyydestä, ennen kuin raskaustestiin ilmestyivät kaksi viivaa.

Kirkkoherra Kari Kanalalla, 49, ja hänen vaimollaan Millalla, 39, on käynnissä jännittävät ajat. Pari odottaa ensimmäistä lastaan, joka saattaa pyrkiä maailmaan hetkellä millä hyvänsä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa papin virkaa hoitanut Kanala kertoo Anna-lehdelle, että oli jo tavallaan unohtanut haaveet isyydestä, vaikka ystävät olivatkin hänelle vuosia sitten ilmoittaneet, että miehestä tulisi erinomainen vanhempi.

Hän alkoi ystävien kannustamana aktiivisesti pohdiskelemaan, millaista isyys todella olisi, mutta tajusi samalla, ettei sitä kanneta eteen hopeatarjottimella.

Myöhemmin Kanala törmäsi tamperelaisella baaritiskillä vetävään pappisnaiseen, jonka kanssa avioituikin myöhemmin. Viisi vuotta aviossa ollut pappipari alkoi ajan kuluessa hyväksymään tosiasian, ettei vauvauutisia kuulu. Sitten armon päivä koitti.

– Miten kaksi viivaa muuttaakaan elämää! Tuntui, että se armo, josta olen aina puhunut, osui nyt omalle kohdalle, tuleva isä iloitsee vauvauutisista Anna-lehdelle ja paljastaa, että ilouutisista kertonut kuva raskaustestipuikosta on pariskunnalla edelleen tallessa muistuttamassa elämän ihmeellisyydestä.

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat