Cheek julkisuuskuvastaan: "En ole ollenkaan niin tosikko"

30.08.2015 13:05 - Anna Hopi

Räppärin mukaan todellinen Jare on paljon hauskempi tyyppi kuin mitä julkisuuskuva antaa ymmärtää.  

Haastattelussa todella istui rento, välittömän oloinen tähti, joka jakoi mielellään kokemuksiaan taukonsa ajalta. Välivuotensa aikana Cheek alkoi esimerkiksi erotella eri tavalla koti- ja työminäänsä.

- Chekkosen ja Jaren erottaminen helpottaa. Aiemmin en ole halunnut erotella, mutta viime aikoina on tullut se tarve, kertoi Cheek.

- Olen sanonut, että se Chekkosen supersankariviitta on niin raskas, että mieluummin annan sen tällaiselle hahmolle. Mun juttuja se heijastelee, eihän se mihinkään siitä muutu. Se on kuitenkin helpompi välillä puhua itsestään kolmannessa persoonassa. En mä kuitenkaan kuitenkaan jaksa rotsi auki ja keula pystyssä kulkea 24/7.

"Läheisille olen dorka ja hölmö"

Cheek ei ole aivan varma meneekö hänen jokainen huumoriläppänsä kappaleissa perille.

- Olen huomannut, että jos yritän heittää jotain läpällä, jengi ottaa ne somessa ja muualla ne asiat niin tosissaan. En tiedä, mitä täytyisi tehdä, että he tajuaisivat, etten mäkään ole koko aikaa ihan tosikko. En oikeastaan ole ollenkaan. Kovimmat fanit ovat varmaan jo oppineet mut tuntemaan. Tuntuu, että julkisuuskuvani on tosikkomainen.
Näkyykö hölmömpi Jare sitten läheisten kanssa?

- Ehkä se on just nimenomaan niin, että ehkä ne tyypit tuntee mut paremmin. Kaikki ne sanoisi mua kyllä tyhmäksi, dorkaksi ja hölmöksi.

Kilpailut

Uusimmat