Chisu uudesta albumista: "Jokaisella ihmisellä on syvä totuutensa"

29.09.2015 12:51 - Anna Hopi

Chisun Polaris-albumi julkaistaan perjantaina 2. lokakuuta.

Albumi on Chisun säveltämä, sanoittama ja tuottama. Albumin ensimmäinen single Ihana otetiin avosylin vastaan ja se nousi ennätysajassa suoraan radiosoittoa mittaavan Radiomonitorin ykkössijalle. Keskiviikkona 30. syyskuussa julkaistaan Spotifyssa eksklusiivisesti albumilta uusi kappale Tuu mua vastaan.

- Jokaisella levylläni on ollut joku teema; Vapaa ja yksin -levyllä pohdin vapautta ja sen tuomaa yksinäisyyttä, Kun valaistun -levyllä teemana oli luopuminen. Tulevalla albumilla pohdin totuutta ja rehellisyyttä eritoten itseä mutta myös muita kohtaan, kertoi Chisu.

- Nimekseen levy saa Polaris. Polaris on toiselta nimeltään Pohjan Tähti, joka maasta käsin katsottuna pysyy paikoillaan muiden tähtien kiertäessä sitä. Polarista on käytetty kauan navigoinnissa ja sitä käytetään edelleen myös kartoissa ja kompasseissa merkkaamaan pohjoista. Tämä on minusta hyvin mielenkiintoinen metafora rehellisyyttä ja totuutta pohtiessa. Jokaisella ihmisellä on oma Polariksensa: oma syvä totuutensa, minuutensa tai intuitionsa, joka pysyy aina vaikka muut asiat ympärillä muuttuisivat radikaalistikin.

Katso täältä Ihana-musiikkivideo.

Kilpailut

Uusimmat