Elias Kaskinen juoni bändikaveri Axel Virkkuselle käytännön pilan - katso video

19.01.2015 12:05 - Rea Tallgren

Elias Kaskinen halusi tehdä pilan bändikaverilleen Axel Virkkuselle ja kun mukaan saatiin Iskelmän toimittaja, oli edessä kenties oudoin backstage-haastattelu ikinä.

Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit -yhtyeen jäsenet viettävät vapaa-ajallakin aikaa yhdessä ja pojat tuntevatkin toisensa todella hyvin. Kun tuttu toimittaja kertoi aikovansa haastatella poikia Matkamessuilla, keksi Kaskinen, että edessä olisi otollinen tilaisuus jekuttaa bändikaveri Axel Virkkusta.

Kaskinen tiesi, että Virkkunen ei pahemmin välitä horoskoopeista eikä ennustuksista. Virkkunen on kuitenkin kohtelias nuorimies, joka ei mitä luultavammin kehtaisi kieltäytyä, jos toimittaja kertoisi täysin vakavalla naamalla harrastavansa ennustamista.

Mitä mitä tapahtuisi, kun toimittaja ennustaisi Virkkuselle mitä kummallisempia asioita nähden myös hänen menneisyydestään asioita, joita hänen ei pitäisi tietää, kuten sen, että Virkkusen suvussa on paljon pappeja sekä sen, että hän on viettänyt ala-astevuotensa Tehtaankadulla?

Katso yllä olevalta videolta, miten Virkkunen selviytyi pilasta. Videon hauskimpiin anteihin lukeutuu myös Kaskisen ilmeet, kun hän yrittää naama punaisena pitää pokkaa ennustusten osuessa kohdalleen ja Virkkusen vastaillessa niihin kohteliaasti.

Kilpailut

Uusimmat