Eppu Normaali pikkujouluperinteestään: "Enää ei sekoilla"

30.09.2015 15:04 - Anna Hopi

Iskelmä Live -konserteissä marras-joulukuussa esiintyvä Eppu Normaali on juhlinut varsinkin nuoruudessa railakkaasti pikkujouluja.

Eppu Normaali tullaan näkemään Iskelmä Live -keikoilla pikkujouluaikaan. Yhtye on keikkaillut kohta 40 vuoden ajan, joten bändillä on kokemusta pikkujoulusesongin keikkayleisöstä.

- Meidän keikoilla porukka on aina juhlamielellä. Menemme vain yksinkertaisesti esittämään itseämme noille neljälle keikalle. Mukana on Jari Sillanpää ja muita loistavia kotimaisia artisteja, kertoi Juha Torvinen.

Omista pikkujouluista puhuttaessa Eppu Normaali -yhtyeen jäsenet nostavat esiin Akun Tehtaan pikkujouluperinteen.

- Akun tehtaan legendaariset pikkujoulut tunnetaan laajalti, kertoi Martti Syrjä.

- Täällä Akun tehtaalla vietetään sellaisia pikkujouluja, että tietääkseni joka vuosi joku on viety sairaalaan. Siitä perinteestä yritetään pitää kiinni, veisteli Juha Torvinen.

Mistä koostuvat sitten Eppu Normaali -henkiset pikkujoulut?

- Olemme kiertäneet niin paljon maata ja nähneet paikkoja, että tuskin kukaan meistä haluaa perinteistä huuto- ja kaatumispikkujoulua. En minä ainakaan, pehmensi Torvinen.

- Eppu Normaalin ensimmäisiin prioriteetteihin ei liity sellainen sekoilu enää, kuten aiemmin nuoruudessa. Eikä se silloinkaan mitään sekoilua ollut. Vain sellaista pikkuisen rennompaa meininkiä, Martti Syrjä sanoi silmät vilkkuen.

 

Lähde mukaan Iskelmä Live -konserttiin - lue täältä lisää.

Kilpailut

Uusimmat