Fiksuin asia, jonka nainen voi tehdä saadakseen suhteen kestämään

05.04.2015 19:10 - Anna Hopi

Suhteet perustuvat paitsi keskinäiselle rakkaudelle ja kunnioitukselle, myös valtasuhteille. Mitä tämä merkitsee naisen elämässä?

Viisas nainen on oppinut olemaan oman elämänsä herratar, mutta seurustelusuhteessa on hyvä miettiä asioita myös miehen näkökulmasta. Rakkausasioita ei kannata nähdä virtaviivaisen ja kovan työasenteen näkökulmasta, vaan peliin on otettava herkempi lähestymistapa.

Miehistä mikään ei ole niin ihanaa kuin naisellisuudestaan nauttiva nainen. Milloin nainen on feminiinisimmillään? Kun hän on vastaanottavainen ja nauttii olostaan. Lue alta kolme syytä, miten vastaanottamisen opetteleminen voi auttaa parisuhdettasi.

1. Näet asiat selkeämmin

Kun otat vastaan, olet itseasiassa hetken paikallasi ja pysähdyt tarkkailemaan tilannetta. Ymmärrät miestäsi erilaisesta näkökulmasta vain katsomalla, miten hän toimii. Ovatko sanat ja teot ristiriidassa keskenään? Arvostaako hän sinua kokonaisvaltaisesti? Voitko rentoutua suhteessa vielä enemmän?

2. Opit ymmärtämään miehen todelliset aikeet

Ottamalla pari askelta taaksepäin opit näkemään miehen todelliset aikeet. Näkeekö hän vaivaa vuoksesi vai pelaako helpoilla korteilla. Miehen on hyvä antaa hurmata sinua ja tehdä asioita hyvinvointisi eteen. Kun olet onnellinen, myös hän tuntee olonsa onnelliseksi.

3. Koko yhteinen matkanne sujuu paljon helpommin

Kun näet asiat selkeämmin, et näe asioita suhteessanne mustavalkoisesti. Vapautat mieltäsi toisenlaiseen ajatteluun ja pystyt vain nauttimaan kokemuksista. Tunnet myös todennäköisesti enemmän rakkauden tunteita.

Lähde: Your Tango.

 

 

 

Osaatko nähdä, kun parisuhde ei toimi? Katso täältä varoitusmerkit.

Kilpailut

Uusimmat