Haluatko onnellisen parisuhteen? Noudata Totta v*tussa -sääntöä

15.11.2014 12:00 - Rea Tallgren

Mark Manson on kirjailija, joka pohtii tuoreessa kirjoituksessaan parisuhteen muodostamista ja sen kulmakiviä.

Kirjailija Mark Mansonin kirjoitus on lähtenyt leviämään netissä hurjaa vauhtia. Siinä mies kirjoittaa filosofiastaan, jota hän suosittelee kaikille kumppania etsiville. Filosofiaa mies kutsuu vapaasti suomennettuna totta v*tussa -filosofiaksi.

Idea on yksinkertainen. Manson kehottaa miettimään uuden potentiaalisen kumppanin tavatessa, haluaisitko todella olla hänen kanssaan. Jos vastaus on ehkä, se ei riitä. Jos vastaus on "totta v*tussa", olet tavannut ihmisen, josta sinun kannattaa pitää kiinni.

Manson myös muistuttaa, että jos uuden potentiaalisen kumppanin kanssa haluaisi kyllä "totta v*tussa" mennä sänkyyn, mutta ei keskustella, tai jos hän on "totta v*tussa" yksi parhaista tyypeistä, joita olet koskaan tavannut, mutta pidät hänestä ehkä kuitenkin enemmän ystävänä, sinun tulisi unohtaa suhdehaaveet hänen kanssaan. 

"Vain jos kaikki ihmisessä saa sinut sanomaan "totta v*tussa" kannattaa sinun aloittaa suhde hänen kanssaan."

Mansonin mukaan filosofia on ongelmallinen kahden tyyppisille ihmisille. Niille, jotka jotka eivät ikinä ajattele kenestäkään "totta v*tussa" ja niille, joista kukaan ei tunnu sanovan "totta v*tussa."

Ensin mainittuja Manson kehottaa etsimään mielenkiintoisia asioita tapaamistaan ihmisistä. Hän korostaa, ettei elämä ole pelkkiä myyntipuheita, eikä muilta saisi odottaa asioita, jos ei itse ole valmis tulemaan vastaan.

Jälkimmäisiä hän kehottaa kehittämään itseään niin pitkään, että heistä tulee sellaisia ihmisiä, joista muut haluavat sanoa "totta v*tussa".

"Mieti, mitä voit kehittää itsessäsi. Älä koskaan lopeta sitä." hän sanoo.

Mansonin mielestä tärkeää on muistaa myös, ettei yritä saada sellaista ihmistä rakastumaan itseensä, joka ei sano sinusta "totta v*tussa". Hän muistuttaa, että teeskentelemällä jotain muuta kuin oikeasti on, saattaa toki saada jonkun parisuhteeseen tai jopa alttarille kanssaan.

Mutta teeskentelemällä jotain muuta kuin oikeasti on menettää mahdollisuuden siihen tärkeimpään: aitoon loppuelämän onneen jonkun sellaisen kanssa, kenet sinä halusit ja joka halusi sinut "totta v*tussa."

Lähde: Markmanson.net


Kerroimme aiemmin uutisessa 30 tapaa, joilla mies voi tehdä naisensa päivästä ihanan. Lue ohjeet täältä.

Kilpailut

Uusimmat