Haluatko täyteläisen suukkosuun? Valokynä ja 4 muuta keinoa voivat auttaa

09.11.2014 09:08 - Anna Hopi

Moni nainen kadehtii niitä ihmisiä, joille on suotu luonnostaan muhkeat huulet. Ne voi saavuttaa itsekin kokeilemalla muutavaa kauneuskikkaa.

Kuori

Sekoita ruskeaa sokeria ja kookosöljyä. Kuori huulesi hellästi seoksella. Se vilkastuttaa niiden verenkiertoa, mikä tekee suustasi muhkeamman.

Rasvatuilla huulilla suihkuun

Lisää huulillesi paksu kerros vaseliinia tai paksua huulirasvaa ennen kuin otat lämpimän suihkun. Vesihöyry saa rasvan imeytymään, mikä pehmentää huulia ja voi saada ne näyttämään paksummilta.

Kokeile piparminttuöljyä

Joskus ihon ärsyttäminen tuo toivotut tulokset. Kun hierot piparminttuöljyä huuliisi, saattaa niiden pinta alkaa kihelmöimään. Samalla suusi muhkeutuu.

Sivele mehiläisvahaa

Hanki mehiläisvahaa ja hiero sitä huulillesi. Myös mehiläisvaha-huulivoiteita on olemassa.

Käytä valokynää

Saat muhkean suukkosuun, kun laitat valokynää Amorinkaarelle eli ylähuulesi reunoille. Lisää huulten reunoille hieman huulirasvaa, minkä jälkeen voit laittaa esimerkiksi kevyen vaaleanpunaista huulipunaa ja päälle tummempaa sävyä. Laita päälle vielä huulikiiltoa, ja huulesi näyttävät upeilta.

Lähde: The Times of India




Kerroimme äskettäin erään naisen silmästä, josta oli kuvattu video. Se paljasti yllättävän viestin silmän keskellä. Katso pätkä täältä.

Kilpailut

Uusimmat