Haluatko tietää nopeasti, onko mies mukava vai ei? Katso hänen käsiään

19.02.2015 18:30 - Rea Tallgren

Miehen käsiin katsomalla voi päätellä, millainen hän on luonteeltaan. Näin väittävät tutkijat.

Tutkijoiden mukaan miehet, jotka ovat kilttejä ja huomaavaisia, omaavat aivan tietynlaiset kädet. Tuollaisilla miehillä on yleensä pidemmät nimetötmät sormet kuin keskisormet. Ne miehet puolestaan, joilla nimettömät ja keskisormet ovat samanpituisia, ovat huonokäytöksisempiä, itsepäisempiä ja väittivät useammin vastaan. 

Tutkijoiden mukaan mitä pienempi ero noiden kahden sormen pituudella on, sitä enemmän mieshormonia ihminen on kohdussa kasvaessaan saanut. Tuon hormonin määrä taas luonnollisesti vaikuttaa käytökseen.

Psykiatrian professori Debbie Moskowitzin mukaan miehet, joilla on pienempi ero sormien pituuksien välillä, kuuntelivat yleensä tarkkaavaisemmin keskustelukumppaniaan, hymyilivät ja nauroivat, tekivät kompromisseja ja kehuivat heitä enemmän, kuin miehet, joilla ero sormien pituuksissa oli suurempi.

Aikaisemman tutkimuksen mukaan ne miehet, joilla ero sormien pituuksissa oli vähäisempi, saivat enemmän lapsia. Tuore tutkimus tukee ajatusta, sillä mukavat miehet eivät ehkä eroa naisista yhtä helposti.

Lue myös: Negatiivisuus voitoksi - tylsistyminen voi parantaa luovuttaasi

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat