Hanna Pakarinen tulkitsee legendaarisen Carolan lauluja - kiertue jatkuu syksyllä

01.09.2015 13:09 - Anna Hopi

Pakarista on aina viehättänyt Carolan tapa esiintyä - ja hän tulkitsee tähden kappaleita samalla intohimolla.

Legendaarisen Carolan laulut ovat Hanna Pakarisen uusi aluevaltaus, joka lähtee syksyllä kiertueelle ympäri Suomen. Hanna Pakarinen On Carola –esitys vie kuulijansa tunnelmalliseen iltaan, jossa hämyiset varjot kohtaavat rakkauden ilot ja surut. Viime keväänä Hanna On Carola nähtiin muun muassa Helsingin Savoy-teatterissa ja nyt on luvassa yleisön pyynnöstä lisää esityksiä.

Hanna Pakarisen Carola-konsertit nähdään Salossa 12. syyskuuta sekä Kajaanissa, Oulussa ja Raahessa 16.–18. syyskuuta. Liput ovat jo myynnissä lippukaupoissa.

 

Hanna Pakarinen tuo yhtyeineen legendaarisen Carolan laulut nykypäivään. Mä lähden stadiin, Rakkauden jälkeen, Penkki, puu ja puistotie, Rakastan saavuthan ja monet muut ikimuistoiset laulut heräävät eloon konserttilavoilla. Kaksi tummaa ja salaperäistä laulajaa kohtaavat toisensa, samalla kun kaksi sukupolvea yhdistyy Carolan musiikin voimin.

 

– Minua on aina viehättänyt Carolan tapa esiintyä. Carolassa on jotain salaperäistä ja karismaattista mutta samalla suurta musiikillista taituruutta, Hanna Pakarinen kertoo.

– On hienoa päästä matkaan hänen musiikkinsa kanssa.

 

Carola (1941–1997) oli yksi 1960-luvun suosituimmista laulajistamme. Hänen ohjelmistoonsa kuului erityisesti jazzahtava iskelmämusiikki, jossa oli usein blues- ja soul-vaikutteita.

 

Hanna Pakarinen on noussut vuoden 2004 Idols-voittonsa jälkeen nopeasti nuorten naislaulajiemme ykköskaartiin. Pakarinen edusti Suomea vuoden 2007 Eurovision laulukilpailuissa Hänen viimeisin albuminsa, Olipa kerran elämä, julkaistiin syksyllä 2013.

 

Hanna Pakarinen On Carola –kiertueella on mukana yhtye, johon kuuluvat: Antti Ikola (piano), Tuomas Metsberg (kitara), Lasse Sirkko (basso) ja Topi Kurki (rummut).

 

 

 

Hanna Pakarinen On Carola:

 

LA 12.09. Teatteri Provinssi, Salo

 

PE 16.10. Kaukametsä, Kajaani

 

LA 17.10. Teatteri Rio, Oulu

 

SU 18.10. Raahesali, Raahe

 

Kilpailut

Uusimmat