Harmittaako katsella naisia, jotka ovat aina hyvällä tuulella? Sinäkin voit olla

12.04.2016 09:19 - Pauliina Jokinen

Yhdeksän asiaa auttavat tulemaan hyvälle tuulelle, oli päivä sitten millainen tahansa.    

Maanantaiaamuisin elämä ei aina näytä parhaintaan. Silloin tällöin kateuskin meinaa nostaa päätään, jos työkaveri hehkuu aamusta alkaen ja on aina hyvällä tuulella.

Yhdeksän pientä salaisuutta auttavat myös meitä muita piristämään mielialaa ja olemaan jatkossa kadehdittavan hyvällä tuulella.

Mitä hyväntuuliset naiset sitten tekevät?

He harjoittelevat kiitollisuutta

He arvostavat pieniäkin hetkiä: rauhassa juotua kahvia, aurinkoista päivää tai ystävältä saatua viestiä. Voit lisätä kiitollisuuttasi kiinnittämällä huomiota läsnäoleviin asioihin tai listaamalla päivän päätteeksi ylös asiat, jotka ovat piristäneet mieltäsi.

He urheilevat

Puolen tunnin lenkki tai lihaskuntoharjoitus päivittäin auttavat pysymään kunnossa ja ajatukset selkeinä. Liikunnan aikana vapautuva endorfiini nostaa mielialaa ja pitää olosi onnellisena pitkään. Kokeile kävelylenkkiä työpäivän päätteeksi tai töihin pyöräilyä.

He nukkuvat riittävästi

Jospa jättäisit viimeisen jakson katsomatta Netflixistä ja sulkisit koneen ajoissa? Säännölliset yöunet auttavat pitämään väsymyksen loitolla, mikä nostaa mielialaasi automaattisesti.

He eivät stressaa pikkuasioista

Pienistä asioista ei kannata tehdä liian suurta numeroa. Stressaa silloin, kun siihen on todella aihetta. Muulloin oma energiansa kannattaa käyttää paremmin.

He piristävät ympäristöään

Kun kotisi on siisti ja raikas, on lähes mahdotonta tuntea oloaan surkeaksi. Onko mikään parempaa kuin solahtaa nukkumaan puhtaisiin lakanoihin? Tai herätä auringonvaloon, joka valaisee huoneen puhtaiden ikkunoiden takaa? Osta olohuoneeseen kimppu tulppaaneja ja olet nostanut mielialaasi vain muutamalla eurolla.

He leikkivät lemmikkien kanssa

Ihmiset ovat tutkitusti paremmalla tuulella, kun he leikkivät eläinten kanssa.

He meditoivat

Käytä päivästäsi 15 minuuttia meditoimiseen. Istu alas, sulje silmäsi ja keskity hetkeen. Tutkimusten mukaan säännöllinen meditointi laskee stressitasoja noin viikossa.

He laittavat itsensä ensimmäiseksi

Hyväntuuliset ihmiset laittavat oman hyvinvointinsa korkealle omalla prioriteettilistallaan. He osaavat ottaa omaa aikaa, lukea kirjaa tai käydä kampaajalla. Kun tunnet olosi kärttyisäksi, kannattaakin miettiä, onko paha olo kaadettava ystävän tai työkavereiden niskaan, vai voisitko kenties lähteä ulos lenkille?

He eivät pelkää suuttumista

On täysin sallittua ilmaista omat tunteensa ja jopa suuttua aina silloin tällöin. Näin muutkin ihmiset oppivat luottamaan, että osaat vetää omat rajasi, etkä patoa ikäviä tunteita sisällesi. Padotut tunteet saattavat näkyä otsaryppyinä ja tiuskimisena, mikä ei paranna kenenkään mielialaa.

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat