Hassuimmat asiat, joita pidit lapsena totena: "Vauvat tulevat pyllynreiästä"

01.04.2015 14:21 - Anna Hopi

Lapset tekevät ja sanovat koomisia asioita. Useimmiten se johtuu siitä, että muksu näkee asiat eri tavalla kuin aikuinen.

Aikuiset miehet ja naiset kertoivat hassuimpia asioita, joita he ovat sanoneet ihmisille kirkkain silmin lapsena. Et voi olla huvittumatta.

"Joku oli varmaan osoittanut joskus karttaa ja kertonut, että tuolla Karjalan kunnailla se käki kukkuu, koska pienenä näin hassun aina näyn, kun kuulin käen kukkuvan luonnossa. Kuvittelin siis, että puun oksalla oli Suomen kartta."

nainen, 47

"Luulin pienenä, että haitaribussista lähti musiikkia. Olin kyydissä ja petyin, kun siitä ei tullutkaan mitään ääniä."

nainen, 35

"Kerroin ala-asteella opettajalle pokkana, että vauvat tulevat pyllynreiästä. Opettaja väitti, että ne tulevat vauvareiästä. Mikä se on?"

nainen, 29

"Kuvittelin lapsena, että ne perinteiset Fazerin Pihlaja-"kettukarkit" on tehty oikeista ketuista, eikä pihlajanmarjoista."

nainen, 28

"Olen selittänyt lapsena kirkkain silmin, että miehet menevät armeijaan yhdeksäksi kuukaudeksi, koska naiset odottavat vauvaa yhdeksän kuukautta."

mies , 37

"Saunoin kolmevuotiaana äidin ja tätini kanssa. Laskeuduin ylälauteelta alemmaksi ja käännyin katsomaan tätiäni. Kurotin kädelläni hänen alapäätään kohti ja sanoin sen olevan"On kyllä samannäköinen kuin äidillä, paitsi karvaisempi".

mies, 40

"Minulla oli lapsena poikkeuksellisen pitkät ripset, olin oikea söpösilmä pojaksi. Minulta kysyttiin kuusivuotiaana, että kerropas miksi sinulla on noin pitkät ripset. Sanoin syyksi, että kun söin niin paljon makaroonia."

Mies, 24

"Minulla oli lapsena ongelma. Sekoitin mielessäni kottarainen- ja torakka -sanat keskenään. Osoitin siis lomalla torakoita ja sanoin "Äiti, katso noita kottaraisia".

Nainen, 54

"Olin isän ja veljen kanssa auto-ostoksilla. Meillä oli ennen 96vm Saab. Inhosin sen ulkonäköä. Mentiin autokauppaan. Sanoin isälle, että tuolla autolla on ystävällisen näköinen perä. Päädyimme ostamaan 98 vm Saabin. "

Mies, 38

"Olin ekaluokalla ja leikittiin pihalla parhaan kaverin kanssa. Otettiin mallia vanhemmista. Äiti katsoi ikkunasta, että mitä tehdään. Istuttiin meidän maasturissa tupakka suusta. Olin ajamassa autoa ja kaverini luki karttaa. Äiti avasi oven ja käski olla tumppaamatta tupakkaa autoon."

Nainen, 22

Kilpailut

Uusimmat