HS: Helsinkiläisasunto kaupan - myynti-ilmoituksessa fantasiapiirroksia

05.03.2015 18:00 - Anna Hopi

Oletko aina unelmoinut omasta satulinnasta, joka sijaitsee taianomaisessa ympäristössä ja tarjoaa portteja toisiin maailmoihin?

Oikotie-sivustolla on huomiota herättänyt tällainen asuntomyynti-ilmoitus, josta ei mielikuvitusta puutu. Asunnon omistaja on fantasiakirjailija ja roolipelisuunnittelija Mike Pohjola.

- Ajattelin, että olisi kiva, että se ilmoitus puhuttelisi ihmisiä. Fiilis ja romantiikka olivat keskeisiä juttuja, ja tässä pelataan omilla vahvuuksilla, kommentoi mies Helsingin Sanomille.

Myynti-ilmoituksessa kaupataan "linnaa" ja sen lisäksi mukana on piirroksia, jotka kuvaavat linnan lähiympäristöä seikkaperäisesti. Pohjolan piirrokset viittaavat runsaasti fantasiakirjallisuuteen - esimerkiksi lastenhuoneessa on pohjapiirroksen mukaan vaatekaappi, joka vie Narniaan.

Oikeasti kaupan ei ole linna, vaan tavanomainen kerrostalo-asunto, jossa on pyöreänmuotoiset seinät. Katso alta Helsingin Pikku-Huopalahdessa sijaitsevan asunnon hulvattomat pohjapiirrokset.

Katso lisää kuvia asunnosta täältä.

Lähde: HS.

 

 

Monesti Suomen vuokratasosta puhutaan päivittelevään tyyliin. Lontoossa et pääse sen helpommalla. Katso täältä, millainen kämppä maksaa kaupungissa yli tonnin.

Kilpailut

Uusimmat