Iskelmän Tuttu Juttu Show: Kyläkauppias Sampo Kaulanen sai vaimon hermostumaan arvauksillaan

14.11.2014 14:28 - Anna Hopi

Äkäslompololainen kyläkauppias Sampo Kaulanen kävi vaimonsa Michele Murphy-Kaulasen kanssa Iskelmän toimituksessa vieraana. Pistimme heidät vastaamaan kiperiin Tuttu Juttu Show -kysymyksiin.

Sampo Kaulasen iloinen ja puhelias Michele-vaimo sai vastata ensin pariskunnan suhdetta koskeviin kysymyksiin, jonka jälkeen vastausvuoro annettiin kyläkauppiaan rouvalle. Ideana oli tarkistaa kuinka hyvin Sampo oikeastaan tuntee vaimoaan. Harmi, että mies ei tiennyt Michelen kuulevan jokaisen vastauksen lähietäisyydeltä....

Rakastavat aviomiehet voivat olla pihalla esimerkiksi vaimon suosikkiruoasta ja siitä, mitä eläintä puoliso muistuttaa. Kun Sampolta kysyttiin, Michele oli nimittäin kaljasta ja pizzasta pitävä piikkisika. Katso hulvaton video ylhäältä.

 

Someaktiivisuudestaan tunnettu Sampo Kaulanen on ollut aiemmin otsikoissa muun muassa siksi, että hänen Facebook-addiktionsa vai vaimon reagoimaan ovelalla tavalla sosiaalisella medialla. Miten vaimo sai suostuteltua miehensä somelomaan? Lue täältä.

 

Kilpailut

Uusimmat