Isovanhemmat saivat lentokoneessa tietää lapsenlapsensa kuolevan - lentokapteenilta uskomaton teko

13.04.2016 10:28 - Senja Rapila

Etihad Airways -lentoyhtiön henkilökunnan uskomaton reaktio vakavaan tilanteeseen on saanut internetissä suitsutusta.  

Britanniassa on saatu kokea uskomaton tilanne, kun yksi tekstiviesti muutti kahden lentomatkustajan elämän. Lentokone oli ollut lähtemässä Manchesterin lentokentältä, kun vanhempi pariskunta huomasi yhden vastaamattoman puhelun puhelimessaan ennen puhelinten sulkemista. 

- He olivat jo miltei kiitoradalla, kun he saivat tekstiviestin vävyltään, että heidän lapsenlapsensa oli teho-osastolla. Viestissä luki, että heidän tulisi tulla mahdollisimman nopeasti paikalle, Becky Stephenson Bradfordin matkatoimistosta kertoi Independent-lehdelle.

- He välittivät viestin lentokoneen henkilökunnalle, joka kävi puhumassa kapteenille juuri ennen nousua. Kapteeni käänsi lopulta koneen takaisin.

Lentokoneen kapteeni toi lentokoneen takaisin portille ja samalla henkilökunta järjesti pariskunnan laukut pois lentokoneen ruumasta ja jonkun auttamaan heidät mahdollisimman nopeasti lentokentän läpi autolle.

Isovanhemmat kerkesivät sairaalaan hyvästelemään pojan, joka menehtyi seuraavana päivänä.

Nyt lentoyhtiötä on kiitetty monilta tahoilta siitä, kuinka he joustivat noin tärkeässä tilanteessa normaaleista käytännöistään. Matkatoimiston myyjä kirjoitti lentoyhtiön Facebook-sivuille kiitoksen pariskunnan puolesta, joka on saanut suitsutusta ihmisiltä ympäri maailman.

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat