Itkitkö Vain elämää -ohjelmassa, Sanni?

30.06.2015 14:30 - Anna Hopi

Tunteet ovat olleet ensimmäisestä tuotantokaudesta läsnä Vain elämää -talossa.

Kun läsnä ovat Suomen kansan suosikkiartistit, musiikki ja tiivis tunnelma, herkistymistä tapahtuu. Sannia kohtaan tuli kriittistä palautetta sen jälkeen, kun tähden läsnäolo sarjan neljännellä kaudella vahvistui. Miltä se tuntui?

- En ole lukenut yhtään samaani negatiivista palautetta. Siellä oli kokoajan hetkisissä tunnelmissa Vain elämää -talossa. Elettiin hetkessä ja sellaisessa kuplassa pois ulkomaailmasta. Olen vain kuullut, että musta on käyty spekulaatiota, kertoi Sanni.

- VilleGallesta ilmeisesti myös. Tiedostin sen jo siinä vaiheessa, kun suostuin mukaan ohjelmaan. Mulla on kaksi levyä alla, mutta koin, että se jengi oli syy, miksi lähdin ohjelmaan mukaan. Ja se, että pääsen tekemään hienoja versioita ja näyttää suomalaisille, että mussa on muutakin kuin se, että olen nuori ja vasta tullut geimeihin.

- Mulla on tosi kova palo tähän juttuun ja tein vain kunniaa biiseille, joita sain vetää talossa. Se antoi minulle potkua, kun kyseenalaistettiin. Halusin todistaa paikkani pöydässä. Se oli satumainen kokemus, en kadu hetkeäkään.

Itkikö Sanni Vain elämää -talossa?

- En vastaa tuohon mitään, ettei tule spoilereita. Mutta vastaan niin, että Satulinnassa sitä oli enemmän kosketuksissa tunteisiinsa ja koko paikan tunnelma oli sellainen, että kun istuin ekana iltana omalle sängylle. Koin sellaisen haikean, onnellisen fiiliksen. Sellaisen, että sitä herkistyi. Tuntui siltä, että muutaman jutun on elämässä tehnyt oikein, että saa tällaisen ihanan kokemuksen eteensä.

Kilpailut

Uusimmat