Jari Sillanpää: "Haluaisikohan Juha Tapio kanssani naimisiin?"

27.06.2015 15:08 - Anna Hopi

Siltsu pohti avioitumisen mahdollisuutta suosikkilaulajan kanssa.

Jari Sillanpää saapui keikkansa jälkeen suoraan haastatteluun. Juontaja Kata Laurikainen kehui tähden näyttävän yllättävän freesiltä ottaen huomioon sen, miten täysillä tämä veti keikan hetki sitten.

- Voisi vetää vielä tunnin, Siltsu veisteli.

- Yleisöltä saa hirveästi voimaa, se on mahtavaa. Tykkään yli kaiken tällaisista ulkoilmatapahtumista.

Lavalla Sillanpää vetäisi takkinsa pois ja kysyi yleisöltä, halusivatko he nähdä tilanteen erotiikalla vai ilman. Lienee turhaa sanoa, kumpi vaihtoehto voitti - ja Jari pani parastaan.

- Se oli improvisoitua. Tein tällaisia niin sanottuja striptease-numeroita 90-luvulla, mutta ne jäi jotenkin pois. Ne olivat hauskoja pari kolme vuotta, mutta alkoivat sitten maistua puulta. Nyt tänä vuonna ajatus tuntui taas hauskalta. Epäeroottista on pyydetty kyllä nolla kertaa!

Iskelmäfestivaali-passissa oli suloinen kuva Juha Tapiosta ja Jari Sillanpäästä vuodelta 2015.

- Onko tämä nyt Juha Tapio. Kuuntelijathan eivät näe tätä kuvaa, mutta tässä lukee, että rannekkeessa on kuva Juha Tapiosta ja minusta ja vuosiluku 2015, eikä kenestäkään muusta. Tämä näyttää ihan joltain parilta, vihkiparilta, pohdiskeli mies huvittuneena.

- Olisko Juha ja Jari löytäneet toisensa. Hädintuskin tunnetaan, mutta olishan se kivaa. Pitäisi kysyä Juhalta, haluaako hän mennä kanssani naimisiin, kun nyt on valmiiksi painettu tämä ranneke.

Kilpailut

Uusimmat