Jari Sillanpää, Sani, Janne Porkka, CatCat ja Timo Jutila mukana Iskelmän aprillipilassa!

01.04.2015 09:55 - Anna Hopi

Aamuklubi hämmensi kuuntelijoitaan hauskalla pilalla - Iskelmän aprillipäivässä elettiin vuotta 1995.

Iskelmän Aamuklubin kuuntelijat höristivät keskiviikkona korviaan kuullessaan radiosta, että pääministerimme Paavo Lipponen on vaihtamassa nuorempaan naiseen, Janne Porkka on edellisiltana tahattomasti pilkannut kiinalaisia Onnenpyörä-visassa ja Jari Sillanpää on jälleen pyrkimässä Tangomarkkinoille.

Sillanpää oli saanut kerättyä rohkeutensa kilpailua varten.

- Joo meinasin heittää pillit pussiin viime syksynä, kun tulin kolmanneksi. Kun Sauli voitti ja tulin kolmanneksi, olin ihan varma, että olen ikuinen kakkonen, eikä minusta ikinä tule laulajaa. Sitten loppusyksystä tuli elämys, että nyt on aika osallistua kisaan uudestaan, kertoi Sillanpää Aamuklubille.

- Olen päässyt Raisioon karsintoihin uudestaan ja olen toivoa täynnä. Menen voittoa päin! Uskon, että koko elämäni tulee muuttumaan, jos voitan.

Joka-aamuisessa Jymypotti-kilpailussa oli mahdollisuus voittaa 6000 markkaa. Timo Jutilakin uhkui vahvaa itseluottamusta tulevia Jääkiekon MM-kisoja ajatellen.

- Kyllä se mahdollista on, kuten viime vuonna nähtiin. Oltiin jo lähellä. Tuli harmittava tappio rankkareilla Kanadaa vastaan. Kyllä siinä sitten kolme tuntia oltiin vehkeet päällä ja ihmeteltiin, että mitä tässä tapahtui, kertoi Jutila.

- Ollaan tiiviisti yhdessä ja Kurre meni kaikki läpi ja sitoutti kaikki mukaan Tukholmaan. Otetaan kultaa Globenissa. Nuoret pojat näyttivät jo viime keväänä, että he pystyvät olemaan joukkueessa. Saku, Jere ja Ville... Me tullaan saamaan iskuporukka sinne.

Juuri Emma-pystillä palkittu Aikokoneen laulaja Sani herätettiin hotelliuniltaan kommentoimaan suhdehuhuja Samuli Edelmanniin. CatCatin tytöt Virpi ja Katja Kätkä muistelivat lähetyksessä myös edellisvuoden Euroviisukisoja.

- Me ollaan oltu studiolla aika ahkerasti ja tehdään uutta levyä. Ollaan levytetty juuri Enkeli-kappale, joka ilmestyy sinkkuna. Menevää diskomusiikkia on tulossa! Kertoi Katja.

- Vanhana tehdään tunnelmalevy, mutta vielä kun ollaan nuoria, niin tehdään dance- ja diskokomppia, kertoi Virpi.

Aamuklubi hyppäsi aprillipäivän kunniaksi aikakoneeseen ja palasi vuoteen 1995. Koko neljä tunnin lähetys toteutettiin vuoden -95 hengessä. Iskelmän Aamuklubin juontajat Antti Granlund ja Anna-Mari Raaska saivat studioon kymmeniä puheluita niin hämmentyneiltä kuin riemastuneiltakin kuuntelijoilta.

Kuuntele alta tähtien haastattelut kokonaisuudessaan.

Jari Sillanpään haastatteluun pääset tästä.

Timo Jutilan haastatteluun pääset tästä.

CatCatin haastatteluun pääset tästä.

Kilpailut

Uusimmat