Ladataan
>

Jesse Kaikuranta Anna-lehdelle: En antanut syrjimisen lannistaa

Viihde | 14.06.2012 11:33 | Riitta Kujala | Luettu 4767 kertaa
Jesse Kaikuranta kertoo selvinneensä koulukiusaamisesta ystävien ja hyvän itsetunnon avulla.

Jesse Kaikuranta vietti lapsuutensa Ähtärissä. Koulunkäynnistä pitänyt poika viihtyi hyvin kyläkoulussa, jonka pienessä luokassa vallitsi hyvä henki. Asiat muuttuivat siinä vaiheessa kun Kaikuranta siirtyi yläasteelle isompaan kouluun, jossa myös luokat olivat isompia. Erilaiset kiinnostuksen kohteet ja ulkonäkö aiheuttivat Kaikurannalle ongelmia

- Jouduin silmätikuksi. Olin rauhallinen, en pelannut jääkiekkoa vaan harrastin laulamista ja näytin ehkä epätyypilliseltä pojalta. Olin erilainen: androgyyni, en yhtään macho.

Kaikuranta ei kuitenkaan antanut syrjimisen ja nimittelyn lannistaa itseään, sillä hän ei ole muutenkaan laumaeläin. Tämä antoi miehelle voimia selvitä kiusaamisesta.

- Tiesin jo silloin kuka olen, joten en antanut homottelun ja syrjimisen lannistaa minua. Tärkeää oli myös se, että en ollut hylkiö vaan minulla oli paljon kavereita. He hyväksyivät minut sellaisena kun olin.

Kotona Kaikuranta ei kiusaamisesta puhunut, vaikka välit äidin kanssa olivatkin läheiset. Asiasta puhuttiin vasta paljon myöhemmin.

Lähde: Anna

Jesse Kaikuranta esiintyy Iskelmä Festivaaleilla perjantaina 29.6.2012.
Festivaalien nettisivuille pääset tästä.

 


Kommentit


EASTkeys=url_3805|jesse kaikuranta.....
Uusimmat
Lataa lisää
Lataa lisää