Jutta Gustafsberg kamppaili itsetunto-ongelmien kanssa: "En viihtynyt kehossani"

12.06.2015 13:52 - Reetta Haverinen

Valovoimainen Jutta Gustafsberg osaa ohjastaa toisia parempaan itsetuntoon, koska on joutunut miettimään aihetta omakohtaisesti.

Yksi suomalaisen tv-viihteen sädehtivimmistä kasvoista Jutta Gustafsberg tahtoo parantaa suomalaisten hyvinvointia ja onkin onnistunut siinä varsin mallikkaasti. Muun muassa Jutta ja puolen vuoden superdieetit -sarjassa ylipainoisia suomalaisia valmentanut energiapakkaus on nostanut taatusti monen suomalaisen itsetunnon täysin uudelle tasolle.

Gustafsberg myöntää, että median luomat ulkonäköpaineet saattavat aiheuttaa monille miehille ja naisille stressiä ja lyödä itseluottamuksen nolliin. Tähti kuitenkin kertoo, että bikineissä keikistelevät fitnessurheilijatkaan eivät ole tyytyväisiä itseensä.

- Hyvä itsetunto ei riipu koosta. Kun ihminen kävelee sisään huoneeseen, niin kyllä sen huomaa heti ulospäin, onko hänen itsetuntonsa kohdillaan vai ei, Gustafsberg kertoi The Voicen Reetta Haveriselle.

Gustafsberg säteilee hyvää oloa ja hymy tähden huulilla vaikuttaa sammumattomalta. Gustafsberg kuitenkin kertoo, ettei hänenkään itseluottamuksensa ole ollut aina kohdillaan.

- Muistan, kun ensimmäisten fitnesskisojeni jälkeen lihoin varmaan parikymmentä kiloa. Kun dieetti loppui kisojen jälkeen, alkoi painoa kertyä nopeasti. En viihtynyt omassa kehossani ja oloni oli huono, Gustafsberg kertoo.

Nykyisin tähti näyttää olevan sinut itsensä kanssa. Gustafsberg kuitenkin tunnustaa, että hänenkin tulisi opetella hieman rennompaa elämän asennetta.

- Olen hieman tällainen suorittaja. Pitäisi opetella pitämään enemmän vapaapäiviä , Gustafsberg naurahtaa.

 

The Voice ja Iskelmä ovat osa SBS Discovery Radio:ta.

Kilpailut

Uusimmat