Jutta Gustafsberg treenaa syksyllä TV5-kanavalla sinkuille parempaa itsetuntoa

28.05.2015 11:19 - Anna Hopi

Elokuussa TV5:lla alkavassa uutuussarjassa Jutan ja Vertin supersinkkudieetti valmennetaan itseensä tyytymättömiä sinkkuja deittimarkkinoille.

TV5:n uudessa Jutan ja Vertin supersinkkudieetti -sarjassa huonoihin elämäntapoihin kangistuneet ja paikalleen juurtuneet sinkut laitetaan kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen. Viihdesarjan keskeinen osa urheilun, ruokavalion, henkisen hyvinvoinnin ja uuden tyylin rinnalla on sokkotreffit, joille sinkut treeni- ja elämäntaparemonttiputken päätteeksi pääsevät.

Juontajana ja elämäntapavalmentajana sarjassa toimii suomalaisten ehdoton suosikki Jutta Gustafsberg. Personal trainerina nähdään komea ja karismaattinen Vertti Harjuniemi.

Jutan ja Vertin supersinkkudieetin jokaisessa jaksossa valmennetaan kahta toisilleen sopivaa sinkkua, jotka tapaavat lopuksi nähtävillä sokkotreffeillä. Jutta ja Vertti räätälöivät jokaiselle sinkulle oman ruokavalion ja valitsevat liikuntamuodon, joka tukee pysyvää elämäntapamuutosta.

Jutta treenaa sinkkunaisten kanssa ja Vertti valmentaa sinkkumiehiä. Suuressa roolissa treenin lisäksi on kokonaisvaltainen elämäntapamuutos, jossa muun muassa parannetaan sinkun itsetuntoa, jotta itsevarmuus kohdata uusia ihmisiä kasvaa. Tyylitiimi loihtii sinkuille uuden lookin vaatteita, meikkejä ja kampauksia myöten jännittäviä ensitreffejä varten.

Ohjelman TV5:lle tuottaa Century Films. Jutan ja Vertin supersinkkudieetti nähdään elokuussa TV5:lla.

Kilpailut

Uusimmat