Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Iskelmäfestivaaleista 2015 - lue täältä!

23.06.2015 10:00 - Anna Hopi

Kesän paras tapahtuma on taas täällä. Oletko valmis festivaalihumuun? Lue alta kaikki, mitä sinun tulee tietää tämän vuoden Iskelmäfestivaaleista.

Uusi vuosi ja entistä paremmat kujeet. Tänä vuonna Iskelmäfestivaaleilla on ohjelmaa enemmän kuin koskaan; nyt Suomen huippuartisteja jo neljällä lavalla. Lisäksi luvassa karaokea, tanssikursseja, karavaanareiden keskiviikon bileet ja Jean S ja paljon muuta.

HIMOS CENTER VASTAANOTTO, Länsi-Himoksentie 4, Jämsä

Himos Center vastaanotosta noudetaan HimosLomien huoneiden ja mökkien avaimet, sekä majoituksen yhteydessä varatut festarirannekkeet. Festareiden check-in on torstaina klo 14 alkaen sitä mukaan, kun mökit ovat valmiina. Huomioithan tulopäivän ruuhkan vastaanotossa.

Vastaanotto avoinna ke 10-21, to 9-23, pe-la 9-21, su 9-19

KARAVAANAREIDEN VASTAANOTTO

Seuratkaa karavaanialue-opasteita ja järjestysmiesten ohjeita Himokselle tullessanne. Karavanvastaanotto- ja infopiste on tienvarressa ennen karavaanialuetta. Alueelle pääsette keskiviikkona ja torstaina klo 12 - 22.

INFOPISTE - LIPUNVAIHTOPISTE

Infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infossa saat vaihdettua paperisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti festivaalialueen ja majoituspaikkasi välillä. Info aukeaa torstaina klo 13.

Katso bussiaikataulu Himokselle täältä.

EPPU NORMAALI ESIINTYY HIMOKSELLA KESKIVIIKKONA!

Uudella, katetulla Rantalavalla kuullaan jo keskiviikkona unohtumaton konsertti, kun Eppu Normaali valtaa lavan. Erikoispitkän, 2,5 tunnin aikana kuullaan todellinen hittikimara sekä jo unohtuneita aarteita. Tämä on koettava!

Osta liput täältä.



PÄIVITÄ LIPPUSI VIP-TASOLLE

Festarialueen keskellä sijaitsevan Terassi Riemun yläkerta on vain VIP-asiakkaiden käytössä. Buffet-ruokailussa joka päivä herkullinen menu. Lisäksi artistit vierailevat VIP-tilassa, mm. Apulanta, Juha Tapio ja Tuure Kilpeläinen.
Päivitä lippusi VIP-tasolle koko tapahtuman ajaksi tai vaikka yhdelle päivälle. VIP-korotusliput myynnissä ilman palvelumaksua:

Osta VIP-korostuslippu täältä.

 

LATAA KÄSIOHJELMA JO NYT PUHELIMEESI

Tapahtumassa jaossa myös painettuja käsiohjelmia, mutta voit ladata käsiohjelman myös omaan puhelimeesi - ja tiedät mitä tapahtuu!

Lataa se täältä.

 

 

 

Kilpailut

Uusimmat