Kasvojen muoto kertoo kissasi todellisen luonteen

11.03.2015 09:33 - Senni Loikala

Minkä muotoinen naama kissallasi on? Mirrin kasvojen muoto kertoo monia asioita sen luonteesta.

Pulleat kasvot

Jos kattisi kasvot ovat tuhdit ja pyöreät, niin lemmikkisi on todennäköisesti rauhallinen ja hiljainen hoivattava. Pullaposkiset katit ovat usein ujoja ja ystävällisiä, ja ne rakastavat kiehnätä omistajansa kanssa kuin oma kullannuppu konsanaan. Ne myös poseeraavat mielellään valokuvissa, jotka tietysti saatetaan ladata sosiaaliseen mediaan sydämiä sulattamaan. Kun pyöreäkasvoisen kissan luottamus on ansaittu, ei se ikinä petä omistajaansa.

Kolmiomaiset kasvot

Jos kissasi naama muistuttaa muodoltaan kolmiota leuan jäädessä sen kärjeksi, on kattisi todennäköisesti sulavaliikkeinen veijari. Ne ovat usein kissamaailman urheilijakonkareita ja niille voi opettaa muita helpommin temppuja. Kolmiokasvoiset karvaturrit ovat usein kaikista kissoista äänekkäimpiä, joten hermojasi saatetaan koetella ainakin yöaikaan. Nämä kissat eivät jaksa loikoilla pitkään omistajansa sylissä, vaan tarkkailevat mieluummin ympäristöään herkeämättä.

Neliskanttiset kasvot

Jos hännänheiluttajasi kasvot ovat neliskanttiset, saattaa se kieliä lemmikkisi olevan erityisen luottavainen ja itsenäinen. Ne ovat usein luonteeltaan lempeitä ja ihastusta herättäviä seuralaisia, sillä kyseiset katit tulevat toimeen esimerkiksi muiden eläinten ja lasten kanssa. Mikään ei hetkauta kattia, vaan se menee aina läpi harmaan kiven, usein ihmisissä hilpeyttä herättäen.

Lähde: New York Post



Katso suloinen video kissanpennun hölmöilyistä täältä.


Kilpailut

Uusimmat