Kauniit ja rohkeat -tähti Iskelmälle: "Fanit voivat olla vähän hulluja!"

12.06.2015 12:45 - Anna Hopi

Jacob Young näyttelee Kauniissa ja Rohkeissa Rick Forresteria jo toistamiseen.

Ensimmäisellä Suomen vierailullaan ollut Kauniiden ja Rohkeiden näyttelijä Jakob Young oli ehtinyt jo edellisenä yönä tutustua kaupungin yöelämäänsä kollegansa Jacqueline McInnes Woodin kanssa. Iltaan kuului karaokea suomalaisten kanssa.

- Ainoa asia, jonka tiesin etukäteen Suomesta oli lempi F1-kuskini Kimi Räikkönen. On hienoa olla täällä, mistä Jäämies on kotoisin. Olen nauttinut ajastani täällä, hehkutti Young Iskelmän haastattelussa.

Young on ehtinyt näytellä Rick Forresteria kahteen otteeseen. Hänet nähtiin roolissa vuosina 1997-1999. Mies palasi rooliin vuonna 2011, kun All My Children -ohjelma, jossa hän tuolloin näytteli, lopetettiin.

- Toinen kerta oli parempi, koska olen ihmisenä vanhempi. Kun kasvamme, saamme kokemuksia ja kehitymme. Miten se ei muuttuisi paremmaksi? Sinussa on enemmän voimaa ja se näkyy esiintymisessä, kertoi Young.

- Tuottaja Brad Bell halusi minut takaisin rooliin ja tunsin, että siihen oli helppo tarttua uudestaan. Olin innokas näkemään, mitä hän keksisi hahmoani varten. Ja mitä pystyisin tuomaan siihen.

Miehen mukaan näyttelijäpiirit ovat pienet Los Angelesissa, ja alan ihmiset tunnistavat hänet kadulla.

- Meitä juoksee kadulla koko ajan, kukaan ei tee siitä numeroa. Kun menet muuhun osavaltioon tai maahan, se on aivan erilainen kokemus. Ihmiset tunnistavat sinut ja tulevat juttelemaan. Fanit voivat olla vähän hulluja, mutta se kuuluu asiaan. Saan nauttia menestyksestäni ja tiedän, että tekemäni on tärkeää ja se vaikuttaa ihmisiin. Saan itsekin tilaisuuden tervehtiä ihmisiä.

Youngin perinteinen työpäivä alkaa usein jo todella aikaisin aamulla.

- Herään aikaisin ja luen vuorosanojani monta kertaa läpi. Mietin, miten tämä tehdään, voiko sitä muuttaa, miltä se kuulostaa. Se on työssä haastavaa.

Kilpailut

Uusimmat