Koomikot teki TV5:n kaikkien aikojen katsojaennätyksen!

01.04.2015 15:08 - Anna Hopi

Koomikot nousi heti ensimmäisellä jaksollaan TV5:n kaikkien aikojen katsotuimmaksi ohjelmaksi.

Ruotsissa ja Norjassa katsojaennätyksiä rikkoneeseen menestysformaattiin En Clown till Kaffet perustuva Koomikot alkoi eilen illalla TV5:lla ennätysluvuin. Ensimmäistä jaksoa seurasi keskimäärin 305 000 katsojaa (Lähde: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus, AdvantEdge, 10+,  live + vosdal).

- Sekä TV5:n että Kutosen alkuvuosi on ollut katsojalukujen suhteen yksinkertaisesti mahtava. Olemme todella iloisia Koomikoiden menestyksestä. Tänään meillä on juhlaa kerrakseen, kun ennätyslukujen lisäksi myös uusi kanavamme Frii aloitti lähetykset, SBS Discoveryn ohjelmajohtaja Katja Santala sanoo.

Sarja tuo ruutuun kuusi eturivin koomikkoa, jotka kukin omassa jaksossaan käyvät elämäänsä ja uransa käännekohtia läpi. Sarja on lähes kuin Vain elämää, mutta nyt tähtinä loistavat komedian kärkinimet. Jokaisessa jaksossa Pirkka-Pekka Petelius, Pirjo Heikkilä, Sami Hedberg, Miitta Sorvali, Heikki Silvennoinen ja Jarkko Tamminen saavat myös uusia kokemuksia, kun he selviytyvät mitä erilaisimmista tehtävistä. Lisäksi jakson päähenkilö heittäytyy valheenpaljastustestiin, joka ei anna armoa tähdelle. Kaikki huipentuu aina illallisesitykseen, jossa jakson päähenkilö yllätetään täydellisesti hänen uraansa vahvasti liittyvällä komediaesityksellä.

Ohjelman kanavalle tuottaa Moskito Television. Formaatin on luonut ruotsalainen Felix Herngren, joka tunnetaan Suomessa mm. Solsidan-sarjan näyttelijänä.

Koomikot

Tiistaisin

TV5 klo 21.00

Kilpailut

Uusimmat