Kristityn perheenäidin blogikirjoitus leviää verkossa: "Tiukat housut herättävät miehissä ajatuksia"

30.01.2015 12:25 - Rea Tallgren

Veronica Partridge on suosittu amerikkalaisbloggaaja, joka aikoo tästä lähtien käyttää legginsejä ja tiukkoja housuja vain miehensä nähden.

Veronica Partridgeon amerikkalainen äiti, vaimo ja kristitty bloggaaja. Nuorella naisella on paljon seuraajia niin Facebookissa kuin blogissaan, jossa hän käsittelee kasvuaan hyväksi vaimoksi, äidiksi ja ystäväksi.

Partridgen tuorein kirjoitus on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa hurjaa vauhtia. Siinä nainen kertoo, että ei aio enää käyttää legginsejä tai joogahousuja muualla kuin kotonaan, oman aviomiehensä nähden.

"Olen tullut tähän tulokseen puhuttuani asiasta ystävieni kanssa. Moni sanoi, että miehet katsovat naisia pidempään, kun heillä on tiukat housut. Kysyin asiaa mieheltäni, ja hänkin myönsi, että on vaikea olla katsomatta, jos naisella on tiukat housut julkisella paikalla. Ja jos minun mieheni, joka on luonteeltaan vahva ja todella uskollinen minulle, katsoo tuollaisia naisia, Luoja tietää miten paljon muut miehet katsovat ja millaisia ajatuksia se heissä herättää."

Partridge lupaakin visusti kirjoituksessaan, että muualla kuin kotona ollessaan hän aikoo jatkossa käyttää pitkiä paitoja, jotka peittävät esimerkiksi hänen takapuolensa.

"Legginsit ja tiukat ja ohuet housut saavat miehet ajattelemaan himokkaita ajatuksia, vaikka he eivät sitä haluaisikaan. Miksi siis kannustaa miehiä katsomaan kaikkia naisia tavalla, jolla heidän pitäisi katsoa vain omia vaimojaan? Miksi yllyttää heitä?"

Lue koko kirjoitus tästä.

Lähde: Veronica Partridgen kotisivut


Lue myös: Naisen koskettava kirjoitus leviää verkossa: "Miehelleni olen maailman kaunein vaimo"

Kilpailut

Uusimmat