Kuinka hyvin luet ihmisiä? Testaa!

18.01.2016 10:23 - Anna Hopi

Ihmisten ilmeiden tulkitseminen on haastavampaa kuin ensalkuun ajattelisi.

Osa ihmisistä on todella lahjakkaita tulkitsemaan toisten tunnetiloja ja ajatuksia. He pärjäävätkin hyvin ihmisten kanssa. Oletko sinä sosiaalisesti lahjakas tunnetietäjä, vai tarvitseeko tunneälysi vielä pikkutreeniä?

Tee testi ja selvitä asia!


Kuvassa oleva nainen on...

a) Tylsistynyt

b) Iloinen

c) Odottava

d) Yllättynyt

 

Kuvassa oleva mies on...

a) Turhautunut

b) Raivoissaan

c) Hermostunut

d) Tylsistynyt

 

Kuvassa oleva nainen on...

a) Hämmentynyt

b) Surullinen

c) Mustasukkainen

d) Kateellinen

 

Kuvassa oleva mies on...

a) Yllättynyt

b) Hermostunut

c) Peloissaan

d) Turhautunut

 

Kuvassa oleva mies on...

a) Peloissaan

b) Yllättynyt

c) Hermostunut

d) Tylsistynyt

 

Kuvassa oleva mies on...

a) Vihainen

b) Seksuaalisesti halukas

c) Tylsistynyt

d) Mustasukkainen

 

Kuvassa oleva nainen on...

a) Vihainen

b) Masentunut

c) Tylsistynyt

d) Ahdistunut

 

TULOKSET:

Eniten A-vastauksia: Olet hyvä perustilanteissa ihmisten kanssa ja pärjäät erilaisten tyyppien kanssa. Varmasti usein kerrotkin muille olevasi henkilö, joka tulee toimeen ihmisen kuin ihmisen kanssa. Et silti ole herkimmästä päästä aistimaan toisten tunteita, vaan saatat tulkita melko äkkiväärästikin toisen tunnetiloja. Joskus menet harhaan tulkinnassasi, joten siksi rohkeutesi tuleekin tarpeeseen. Kysy, miltä toisestä tuntuu, niin tiedät.

Eniten B-vastauksia: Olet harvinaisen tarkkanäköinen ja pystyt aistimaan lähipiiristäsi paljon asioita pintaa syvemmältä. Tiedät välillä miltä muista tuntuu jo ennen kuin he itsekään tietävät asiasta. Ahdistut välillä toisten tunteista, koska huomaat niitä niin paljon. Olet loistava sosiaalisissa tilanteissa juuri tämän taitosi vuoksi - sinä tunnet ihmiset ja heidän toimintatapansa.

Eniten C-vastauksia: Olet taipuvainen tulkitsemaan tilanteita lähinnä omien tunteidesi perusteella. Olet tunteellinen ihminen ja tunnetilat vievät usein sinut mennessään. Kun olet iloinen, maailma näyttää onnelliselta paikalta. Kun olet vihainen, "kaikki ovat kakkapäitä". Opettele päästämään irti tunteista, niin opit paremmin tulkisemaan muiden tunnetiloja ja ajatuksia. Tällä hetkellä olet itseesi käpertynyt.

Eniten D-vastauksia: Et ole sosiaalisesti lahjakas. Sinulle tuottaa haastetta ymmärtää pieniä nyansseja, joita ihmisten kesken käydyssä kommunikaatiossa usein on. Pyrit itse puhumaan asiallisesti asiasta, etkä välitä siitä loukkaatko toista siinä samalla - sinä kun haluat vain, että tieto menee perille. Voit opetella ymmärtämään muita opettelemalla kuuntelemaan ja katselemaan heitä - saatat huomata, että moni asia on eri tavoin pinnalla ja sen alla.

Kilpailut

Uusimmat