Kuka voittaa Tähdet, Tähdet -kilpailun, Waltteri Torikka?

04.05.2015 14:47 - Anna Hopi

Tähdet, Tähdet -ohjelman finaalissa ensi sunnuntaina nähtävä Waltteri Torikka on monien tilanteiden mies. Tavoitimme tähden Kroatiasta, jonne hän oli suunnannut TV-kuvausten jälkeen.

Tähti viettää alkuviikon Kroatiassa oopperatreeneissä.

- Olen matkalla kohti Rijekaa. Laskeuduin tunti sitten Zagrebin lentokentälle, kertoi Waltteri Torikka Iskelmälle.

Mies muisteli viime sunnuntain lähetystä onnellisin tuntein.

- Päätin antaa kaikkeni. Luulen, että meillä kaikilla oli ilo työskennellä Marko Bjurströmin kanssa. Hän halusi saada meistä mahdollisimman paljon irti, jotta olisimme auki. Mun ja Laura Voutilaisen esitys ilmeisesti upposi katsojiin, niin päästiin sinne finaaliin, kertoi Torikka.

- Olen vieläkin häkeltynyt, enkä vieläkään täysin tiedä, mitä tässä tapahtuu. Olen kuitenkin kiitollinen kaikesta. Hulluttelemalla ja olemalla oma itsensä Maikkarin prime timessa voi koskettaa ihmisiä - onhan se ihan mieletön juttu.

Miltä elämä on tuntunut julkisuuden myötä?

- Hämmennyksen ja häpeän sekaisin fiiliksin tämä on mennyt aika pitkälti. Jotkut sunnuntait eivät ole parasta minua - olen käynyt alueilla, mitä en ole koskaan ajatellut tekeväni. Räppääväni, ja muuta. Onhan tämä ollut aikamoinen matka.

Millainen fiiliksin Waltteri aikoo finaaliin ensi sunnuntaina?

- Luulen, että finaalista tulee tosi kivaa. Kisassa on ollut tosi kovia tyyppejä mukana. Olen iloinen, että saan olla Lauran kanssa siellä. Hän on todella multitalentti tyyppi, siitä tulee hyvä show. Homma on jo voitettu, nyt tehdään vaan hieno konsepti sunnuntaina.

Katso alta Torikan Tähdet, Tähdet -versio All night long (All Night) -kappaleesta, jonka alkuperäinen esittäjä on siis Lionel Richie.




Kilpailut

Uusimmat