Kukaan ei halunnut tulla pojan synttäreille - isoäidin vetoava kirjoitus kosketti

12.04.2016 09:15 - Iiro Myllymäki

9-vuotiaan pikkupojan epäonnistuneet syntymäpäiväjuhlat saivat sydäntä lämmittävän päätöksen.

9-vuotias Gerald Hamilton koki 2. huhtikuuta sen, mitä monet lapset pelkäävät: hänen syntymäpäiväjuhlilleen ei saapunut ainuttakaan vierasta. 30:stä kutsutusta 12 oli luvannut saapua juhliin, mutta vielä tuntien odottelun jälkeenkään vieraita ei näkynyt. Tapaus sai Geraldin isoäidin Amelia Laran surulliseksi, ja hän kääntyi Facebookin puoleen.

”Aion nyt purkaa tunteeni. Toisella luokalla oleva tyttärenpoikani, joka on ollut ainakin viidessä kallonlaajennusleikkauksessa, on muita luokkansa lapsia hitaampi. Hän on kuitenkin ystävällisin ja empaattisin lapsi, jonka tiedän”, Lara aloitti päivityksensä.

Hän jatkoi kertomalla syntymäpäiväjuhlien epäonnistumisesta ja siitä, miten Geraldin äiti oli soittanut juhliin lupautuneiden lapsien äideille.

”Näin he vastasivat: lapseni ei voi leikkiä sinun lapsesi kanssa, koska hän on liian erilainen. Miten surullista, hän on 9-vuotias ja haluaa vain saada ystäviä”, Lara kirjoitti.

I'm going to vent right now. My grandson who is in second grade and has had at least 5 skull expansion surgeries, is...

Julkaissut Amelia Lara 4. huhtikuuta 2016

 

Tuhat korttia viikossa

Lara päätti päivityksensä vetoomukseen:

”Missionani on postittaa pojalle niin monta korttia kuin pystyn. Voitte lähettää niitä minulle ja varmistan, että hän saa ne. Tämä särkee sydämeni”, Lara kirjoitti ja laittoi kirjoituksen loppuun osoitteensa.

Isoäidin päivitys todella tepsi. Gerald on nyt vastaanottanut yli 1000 korttia ja lahjaa ihmisiltä ympäri maailman. Lara antoi näin pojalle myönteisen opetuksen.

- Tämä osoittaa sen, että on olemassa hyviä, kilttejä ja empaattisia ihmisiä, jotka välittävät ja haluavat sinulle hyvän syntymäpäivän, Lara kertoi pojalle ABC Newsin mukaan.

 

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat