Kysy kaksi simppeliä kysymystä - tiedät onko hän Se Oikea!

05.02.2015 14:13 - Laura Sulkava

Joskus elämän rakkauden selvittämiseen ei tarvita monimutkaisia keinoja. Kaksi yksinkertaista kysymystä riittää.

Virginian yliopiston ekonomit toteuttivat tutkimuksen, johon osallistui yli 4 200 pariskuntaa. Kysymyksiä oli vain kaksi.

1. Kuinka onnellinen olet suhteessasi verrattuna siihen, kuinka onnellinen olisit, jos et olisi naimisissa?

2. Mitä kuvittelet, että aviopuolisosi vastaisi samaan kysymykseen?

Tutkimus toteutettiin kahdessa osassa. Molemmilla kerroilla kysyttiin samat kysymykset, mutta toinen kerta oli kuusi vuotta ensimmäistä myöhemmin.

Tuloksista havaittiin selkeä yhteys vastausten välillä. Ne, jotka vastasivat ensimmäisellä kyselykerralla, että sinkkuna ei olisi sen erilaisempaa kuin suhteessa, olivat eronneet ennen kuin kysymykset toistettiin kuusi vuotta myöhemmin. Myös ne, jotka olivat vastanneet kumppanin olevan todennäköisesti suhteen onnellisempi osapuoli, olivat yleistäen päätyneet avioeroon kuusi vuotta myöhemmin.

Vastausten perusteella voi todeta, että yhtäläinen onnentunne suhteessa on merkki yhteisestä tulevaisuudesta. Toisen tyytymättömyys tai välinpitämättömyys vaikuttaa jatkumiseen. Suhteeseen tunnetusti tulee nähdä vaivaa, joten olisiko kyse siitä, että tyytymättömämpi osapuoli ei jaksa miellyttää toista?

Lähde: Daily Mail



Kerroimme aiemmin yllättävän keinon, jolla saat parannettua suhdettasi. Usein sanotaan, ettei siihen kannata sotkea mukaan muita ihmisiä, mutta tämä vinkki väittää toisin.

Kilpailut

Uusimmat