Laura Voutilainen Tähdet, tähdet -ohjelmasta: Omat ennakkoluulot ja asenteet käsittelyssä

21.01.2015 15:30 - Eeva Rajala

Laura Voutilainen saattaa joutua laulamaan Tähdet, tähdet -ohjelmassa sellaisiakin kappaleita, joita ei haluaisi esittää.

Laura Voutilainen kilpailee Tähdet, tähdet -ohjelman toisella tuotantokaudella. Ohjelmassa artistit esittävät eri musiikkigenrejen kappaleita ja katsojat saavat äänestää jatkoon päässeet.

Voutilainen kertoo Voicelle, että ohjelmasta oli puhetta hänen kohdallaan jo viime vuonna, mutta nyt aikataulut saatiin sopimaan. Naisen mukaan jokaisessa musiikkigenressä on haasteensa.

- Jokaisen musiikkityylin sisälläkin on sellaisia kappaleita, mitä ei ikimaailmassa haluaisi välttämättä esittää. Tässä joutuu tosiaan ravistelemaan omia ennakkoluulojansa ja asenteitansa, Voutilainen kuittaa.

Voutilainen sanoo, että hevimusiikki on ollut hänelle aina etäisin lukuun ottamatta 80-luvun sukkahousuheviä. Nykyhevi on hänen mielestään todella vaikeata.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa nähdään Voutilaisen lisäksi Anette Olzon, Krista Siegfrids, Roope Salminen, Arja Koriseva, Jesse Kaikuranta, Jarkko Ahola, Mira Luoti, Waltteri Toikka ja Markku Aro. Ohjelma toinen kausi starttaa MTV3:lla maaliskuussa.

Kilpailut

Uusimmat