Lauri Tähkän seksikäs ääni pysäytti Iskelmän kuuntelijan liikennevaloissa - koominen lopputulos!

23.10.2014 17:01 - Anna Hopi

Monen naisfanin mielestä Lauri Tähkässä on seksikkyyttä. Miehen karhea ääni pysäytti erään Iskelmän kuuntelijan liikenteessä koomisin seurauksin.

Lauri Tähkä on nyt virallisesti pysäyttänyt liikenteen Oulussa ja syy on tähden äänen vangitsevuudessa. Iskelmän kuuntelija soitti Aamuklubille ja raportoi tilanteesta.

- Oli pakko soittaa eilisen takia. Eilen iltapäivässä tapahtui sellainen ongelma, että teillä rupesi kuulumaan Lauri Tähkän puhetta. Se on vaarallista, kun on liikenteessä, kertoi Tuula Iskelmälle.

- Liikenne seisahtui eilen Oulussa. Olin liikennevaloissa ja jäin kuuntelemaan Tähkän puhetta. Sillähän on aivan mielettömän seksikäs ääni. Liikennevalot vaihtuivat, mutta en huomannut sitä, koska kuuntelin, kun Tähkä valitsi biisiä. Mulla oli kaikki nappulat kaakossa. Takaa tuli auto, ja ne oli varmaan tyytänneet mulle, mutta en ollut havahtunut siihen.

- Mun auton ikkunaan oli tullut mies sieltä takaa, joka koputteli ikkunaan. Hän kysyi, että onko mulla kaikki ok. Oli mulla kaikki ok!

 

 

Vaikka Laurin ääni on saanut kehuja seksikkyydestään, on seksi hänen mielestään kuitenkin yliarvostettua. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat