Lord of the Dance saapuu Suomeen maaliskuussa! "Uudet koreografiat villitsevät"

05.12.2014 11:00 - Elina Jokela

Suosittu tanssiesitys Lord of the Dance saapuu kiertueelle Suomeen. Maaliskuussa nähdään uusi Dangerous Games -koreografia, joka on kokoonpanon perustajan Michael Flatleyn luomus. Huima esitys kiertää neljässä kaupungissa.

Lord of the Dance -tanssiesitys saapuu maaliskuussa Suomeen. Esitys nähdään Helsingissä, Tampereella, Lahdessa sekä Jyväskylässä. Liput tulevat myyntiin 10. joulukuuta ja kaikista ennen joulua ostetuista lipuista on tarjolla 10 prosentin alennus.

Lord of the Dance esittelee uuden Dangerous Games -koreografiansa.

- Esityksessä on huikeaa taituruutta ja osaamista sekä sen tanssijat ovat kertakaikkisen ainutkertaisia. Show'n ehdottomia tähtiä ovat "Lord ot the Dancet" eli James Keegan, Morgan Corner ja Mathew Smith, toteaa Michael Flatley.

Lavalla nähdään täysin uusi lavastus, uudet puvut sekä koreografia. Flatley on henkilökohtaisesti valinnut neljäkymmentä loistavaa tanssijaa. Musiikki on myös uutta: perinteinen irlantilainen kansanmusiikki yhdistyy musiikissa nykyaikaisiin sointuihin ja rytmeihin.

Lord of the Dance: Dangerous Games sai ensi-iltansa Lontoon Palladium-teatterissa 1. syyskuuta. Edessä on puolitoista vuotta kestävä kiertue, joka ulottuu kymmeniin maihin. Suomeen kiertue saapuu ensi vuoden maaliskuussa.

Lord of the Dance -kiertue:

11.3.2015 Tampere-talo, Tampere, klo 20.00
13.3.2015 Sibeliustalo, Lahti, klo 19.00
14.3.2015 Paviljonki, Jyväkylä, klo 19.00
15.3.2015 Finlandia-talo, Helsinki klo 19.00

Lisätietoja kokoonpanon nettisivuilla.

 

 

Jos kaipaat erilaista viihdettä, kokeile lähteä elokuviin! Uusi Salkkarit-elokuva puhuttelee kaikenikäisiä, lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat