"Löysin suuren rakkauteni" - pariskunnat kertoivat koskettavat tarinansa

06.02.2015 09:51 - Heli Thoren

Moni miettii, mistä todellisen rakkauden löytää. Joskus Se Oikea voi löytyä epätoivoisestakin paikasta.

Sinkkuna moni haaveilee löytävänsä sielunkumppanin rinnalleen, mutta toisinaan tuntuu ettei hyviä miehiä ja naisia niin vaan löydykään. Totuus on kuitenkin toinen. Womens Health Magazine keräsi lukijoidensa tarinoita ihanista ensikohtaamisista.

"Tiesin kuka mieheni oli jo kymmenen vuotta ennen kuin me todella tapasimme toisemme. Hän soitti bändissä, jonka keikkoja kävimme katsomassa opiskellessamme yliopistossa. Minä ja tyttökaverini olimme kaikki vuorollamme ihastuneita häneen.

Sitten vuonna 2010 menin katsomaan musiikkiesitystä ja hän soitti koskettimia bändissä. Ja näytti edelleen todella kuumalta. Illan päätteeksi hän kutsui minut katsomaan seuraavaa esitystään, olin kiinnittänyt illan aikana hänen huomionsa. Kun tapasimme esityksessä, meillä oli niin hauskaa toistemme kanssa, että kaikki lähti siitä. Kuka olisi arvannut, että vanhasta ihastuksesta tulisi joskus mieheni?"

Sandra

"Työskentelimme molemmat armeijan leivissä Afganistanissa ja tapasimme siellä. Kun palasimme komennukselta, menimme naimisiin ja nyt meillä on kaksi ihanaa lasta. Löysimme rakkauden epätoivoisesta paikasta."

Crystalinda

"Tapasimme mieheni kanssa lennolla palatessamme matkalta kotiin. Meillä oli lentokoneessa viereiset paikat. Lennon jälkeen vaihdoimme puhelinnumeroita. Viikkoa myöhemmin hän pyysi minua lounaalle kanssaan. Myöhemmin selvisi, että työskentelimme viereisissä rakennuksissa. Tämän oli tarkoitettu!"

Amanda

"Odotin bussia opiskellessani viimeistä vuotta yliopistolla ja bongasin todella söpön miehen odottamassa myös bussia. Aloitin keskustelun hänen kanssaan kysymällä oliko hän menossa kanssani samaan suuntaan. Vartin mittaisen bussimatkan aikana juttelimme koko ajan. Kun tulimme asunnollemme yliopistolle hän meni portaita pitkin, kun minä menin hissiin. Ajattelin, että puhuin varmasti aivan liikaa ja säikäytin hänet takuulla. Loppujen lopuksi kävi ilmi, ettei hän halunnut vaikuttaa laiskalta ja käytti siksi portaita. Olemme olleet yhdessä nyt kuusi vuotta."

Ashley

"Äitini löysi minulle miehen. Olimme äitini kanssa yhdessä liikkeellä ja äitini kiinnitti huomiota mieheen, joka näytti aivan Supermies Clark Kentiltä. Äitini alkoi juttelemaan hänelle. Äitini kertoi kaikkia noloja faktoja lapsuudestani ja sitten hän pakotti minut ja miehen yhteiskuvaan. Olemme olleet miehen kanssa yhdessä neljä vuotta, ja äitini ottaa tapaamisestamme kaiken kunnian itselleen."

Mel

"Tapasimme mieheni kanssa samassa nyrkkeilykehässä. Minä harrastajana, hän aktiivinyrkkeilijänä. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä."

Jacara

"Tapasin mieheni samana päivänä, kun työsuhteeni oli loppunut. Minulla oli suunnitteilla toiset treffit toisen miehen kanssa samalle illalle, mutta menin paikalliseen kuppilaan juomaan suruuni ennen treffejä. Jäin puhumaan baarimikon kanssa ja peruin deittini. Seuraavana päivänä baarimikko pyysi minua treffeille. Potkujen saaminen ei sitten ollutkaan niin huono juttu!"

Annie

"Menin juhlistamaan synttäreitäni ystävieni kanssa. Mukaan tuli myös yksi mies, jota ei oltu kutsuttu. Ajattelin ensin, että tilanne oli vaivaannuttava, mutta illan lopuksi hän tarjosi minulle kyydin kotiin. Kun puhalsin kakusta kynttilät, toivoin, etten viettäisi enää yhtään päivää sinkkuna, ja se toteutui!

Jen


Lähde: Womens Health Magazine



Mitä rakkaus on? Pikkulapset kertoivat oman totuutensa, jonka voit lukea täältä.

Kilpailut

Uusimmat