Matti Johannes Koivu uudesta albumista: "Rakastan intiimien soolokeikkojen tekemistä"

19.01.2015 16:05 - Elina Jokela

Matti Johannes Koivulta ilmestyy uusi albumi tammikuussa. Miehen mukaan Kauneimmat meistä -albumi kertoo erityisesti ystävyydestä.

Matti Johannes Koivulta ilmestyy uusi albumi Kauneimmat meistä 23. tammikuuta. Albumi kertoo tarinoita ystävyydestä ja suomalaisesta elämästä. Suosittu muusikko ja tarinankertoja Koivun uudelta albumilta on kuultu jo kaksi radiosingleä, Emme muistele maanantaita sekä Tyhjäksi jätetty.

Matti Johannes yhdistää levyllään voimansa Emma-palkitun tuottajan Tommi Vikstenin kanssa. Viksten on aiemmin tuottanut muun muassa J.Karjalaisen, Vesa-Matti Loirin ja Topi Sorsakosken levyjä.

- Tässä vaiheessa elämää kaikilla tuntuu olevan niin kiire, että tärkeitä ihmisiä ei ehdi tavata niin usein kuin haluaisi. Heitä tosin ehtii ajatella enemmän - ja kirjoittaa heistä lauluja. Tällä levyllä on elämää ja haikeuden riemua. Halusin tehdä lauluja, jotka tulevat lähelle kuulijaa. Sellaista musiikkia, että voi vain napata kitaran kaulaan ja alkaa laulaa, kertoo Matti Johannes Koivu.

- Odotan kevättä innolla, koska en ole tehnyt kiertuetta yhtyeen kanssa sitten kevään 2011. Nyt kasassa on paras yhtyeeni tähän asti ja materiaalia löytyy kuuden levyn edestä. Rakastan intiimien soolokeikkojen tekemistä, mutta on ihanaa päästä soittamaan kappaleita koko komeudessaan.

Katso täältä Anna Erikssonin huikea konserttivideo.

Kilpailut

Uusimmat